Genel

Bimeks 30. şubesini Kahramanmaraş´ta açtı!

Bimeks'in Kahramanmaraş şubesi, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar tarafından açıldı

Bimeks Kahramanmaraş´taki açılışında 50 ürünün büyük indirimlerle satışa sunulduğunu duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerin 10.00´u göstermesiyle birlikte mağazanın kapıları Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar tarafından açıldı. Kepenklerin kalkmasıyla birlikte mağazaya akın eden vatandaşlar, elektronik eşyaları alabilmek için kıyasıya yarıştı.

Yeni mağazasını Kahramanmaraş´a açan Bimeks, Türkiye´ye yayılma stratejisi çerçevesinde önümüzdeki sene 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Arnelia Alışveriş Merkezi´nde 30. mağazanın açılışında konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Kahramanmaraş halkını serinleten fiyatlarla hizmet edeceğiz" dedi. Anadolu´da hızla yayılma politikalarının devam ettiğini söyleyen Bayraktar, "Bundan sonra inşallah Kastamonu´da, İskenderun´da, Gaziantep´te, Ankara´da yine büyük mağazalar açacağız" diye konuştu. 2011´de 50 şubeye ulaşmayı amaçladıklarına dikkat çeken Bayraktar, şöyle devam etti: "Bimeks olarak bu sene ilk altı ayda geçtiğimiz seneye göre yüzde 40 büyüme ile devam ediyoruz. Krizden çıkış başladığından dolayı da daha hızlı bir yatırım kararı aldık. Yeni açacağımız mağazalarla en az yüzde 50 büyüme içerisinde oluruz." Bimeks´in açılışından memnun kalan vatandaşlar da fiyatlardaki uygunluğu dile getirdi. Pek çok vatandaş evinin eksiği olan LCD televizyonlardan küçük ev aletlerine, bilgisayarlardan fotoğraf makinelerine kadar pek çok üründen çifter çifter aldı.

BAYİLİKLER TAM GAZ
Anadolu´da franchise sistemiyle bayilik verdiklerini söyleyen Arif Bayraktar, "İlk franchise mağazamızı 7 Ağustosta Kastamonu´da açacağız. Ardından Elazığ ve Muğla mağazalarımız gelecek. Anadolu´daki müteşebbis arkadaşları da bu güzel fiyatlarla beraber tüketiciye hizmet etmeye çağırıyoruz. Diğer şehirlerdeki yeni projeler ve franchise sistemiyle yeni istihdamlar sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. Teknoloji mağazacılığında Türkiye´nin önde gelen markalarından olan Bimeks, 14 şehirde 30 mağaza ile toplam 22.500 m2´de, 460 çalışan ile faaliyetlerini sürdürüyor.
Türkiye/Yusuf Taş