02 / 05 / 2024

Bimeks bir günde 4 mağaza açtı!

Bimeks bir günde 4 mağaza açtı!

1990'da teknoloji perakendeciliğini başlatan ilk isim olan Bimeks, 4 yeni mağaza birden açtı



Bimeks Teknoport Neomarin Pendik, Bimeks Forum İstanbul mağazaları ve yenilenen Teknoport Metrocity ve Teknoport Yeşilköy açılışa özel kampanyaları ile ziyaretçileriyle buluştu. Vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Teknolojide son yenilikleri görmek ve indirimli ürünlerden almak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza yetkilileri vatandaşları bölüm bölüm alarak içeride izdiham oluşmasını engelledi.
Vatan

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bimeks'ten bir günde dört mağaza

Bu yıl 20'nci yaşını dolduran Bimeks, önceki gün dört yeni mağaza birden açtı. Bimeks Teknoport Neomarin Pendik, Bimeks Forum İstanbul mağazaları ve yenilenen Teknoport Metrocity ve Teknoport Yeşilköy açılışa özel büyük kampanyalarıyla tüketiciyle buluştu. Vatandaşlar açılışa yoğun İlgi gösterdi. İndirimli ürünlerden almak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, mağaza yetkilileri vatandaşları bölüm bölüm alarak izdiham oluşmasını engelledi.

Kafeli mağaza
1990 yılında teknoloji perakendeciliğini başlatan isimlerden biri olan Bimeks, biri Teknoport olmak üzere bir ayda toplam beş mağaza açarak sektörde bir ilke imza attı. Bimeks Teknoport Metrocity ve Bimeks Teknoport Yeşilköy yenilenen yüzleriyle ziyaretçileriyle buluştu. Bimeks'e gelen müşteriler Teknoport Metrocity ve Teknoport Yeşilköy mağazalarının yenilenen yüzleriyle kahve keyfi de yaşayacaklar. Ziyaretçiler Teknoport Metrocity içinde yer alan kafedeki bilgisayarlardan ücretsiz internet hizmetiyle hem işlerini halledebilecek, hem de eğlenebilecekler.
Radikal


Geri Dön