28 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: 3. Havalimanı Türkiye için bir milat!

Binali Yıldırım: 3. Havalimanı Türkiye için bir milat!

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı projesi 3. Havalimanı'nın temel atma töreninde konuştu. Yıldırım, havalimanı projesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısı olduğunu vurguladı.




Eski Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul 3. Havalimanı temel atma töreninde bir konuşma yaptı. Konuşmasında havalimanı projesinin Erdoğan'ın başarısı olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu ülkede 'Yol yapmayın, havalimanı yapmayın' diyenler oldu. Fakat 3. havalimanı Türkiye için bir milattı." dedi.


Yıldırım, başta Başbakan Erdoğan'a, Ulaştırma Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, Hava Meydanları çalışanlarına ve tüm çalışanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da temel atma töreninde yaptığı konuşmada; Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile bölgede helikopter ile çok dolaştıklarını, gezdiklerini, nerenin uygun olduğunu araştırdıklarını, rüzgar ölçümleriyle ilgili çalışmalar yapıldığını anlattı ve Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kadir Topbaş, teknokratlar, bürokratlar, projeyi üstlenen firmalar, firma çalışanlarına, işçilere teşekkür etti.


Geri Dön