02 / 05 / 2024

Binali Yıldırım İzmir için 1.414 projesini tanıtacak!

Binali Yıldırım İzmir için 1.414 projesini tanıtacak!

AK Parti seçim ofisinden yapılan açıklamada, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın İzmir'e yönelik "İzmir Hayat" olarak adlandırılan projelerinin yarın basın toplantısıyla tanıtacağı bildirildi...




AK Parti  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir'e yönelik 1414 projesini yarın tanıtacak.


AK Parti seçim ofisinden yapılan açıklamada, Yıldırım'ın İzmir'e yönelik "İzmir Hayat" olarak adlandırılan projelerinin yarın basın toplantısıyla tanıtacağı bildirildi. 


"İzmir’in geleceğine yönelik şehircilik hareketi" olarak nitelendirilen ve kentin kaderine yön vereceği bildirilen projelerin, "Ekonomide hayat", "Ulaşımda hayat", "Sosyal hayat",  "Ekolojik hayat", "Kentsel hayat", "Engelsiz hayat", "Teknolojik hayat", "Kültür-Sanat hayat", "Sağlıklı hayat" başlıkları altında toplandığı, kentteki 30 ilçeyi kapsayan 1414 projenin her alanda kalkınma ve huzurlu kent yaşamını hedeflediği kaydedildi.


Açıklamada, Binali Yıldırım'ın şu ifadelerine yer verildi:


"Hayat İzmir; birey odaklı ve bireylerin ortak kullanım alanlarını merkeze alan bir şehircilik hareketi. Hayat İzmir; yollar, meydanlar, parklar, kültür ve sanat mekanları, ulaşım ağları gibi İzmirlilerin önceliklerinden başlayarak her sokağa uzanan, İzmirlilerin fikirleriyle güncellenen bir kent yönetişim sistemi. İzmir’in yıllardır birikmiş sorunlarının lokal ve sürdürülemez projelerle değil, topyekün ve bütüncül bir sistematikle çözülebileceğini öngören bir şehircilik organizasyonu. Yoğun bir çalışma sonucunda öncelikli olarak 1414 proje ile yola çıkacağız. Bu projeler sadece başlangıç. İzmirli hemşehrilerim www.hayatizmir.com web sitesinden ve Hayat İzmir telefon uygulamasından projeleri takip edebilecekler. İzmirli vatandaşlarımızı, projelere dair yorumlarını iletmeye, kendi proje fikirlerini paylaşmaya ve Yüzyılın Şehircilik Hareketi Hayat İzmir’e katılarak 30 Mart günü hep birlikte başlatmaya davet ediyorum."


 

AA


Geri Dön