Kripto Paralar

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun avukatları daha önce acil bir talepte bulunarak, sermaye kaçışı riskini neden gösterdi ve bir yargıçtan Zhao veya Binance kuruluşları tarafından yasadışı transferlere engel olmak için ABD müşteri varlıklarının dondurulmasını istedi

ABD’deki federal düzenleyiciler salı gecesi gerçekleştirdikleri açıklamada, Binance tarafından tutulan 2,2 milyar dolarlık Amerikalı yatırımcı varlığının dondurulmaması durumunda Binance kurucusu Changpeng Zhao tarafından çalınması riskinin olduğuna dikkat çekti. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun avukatları daha önce acil bir talepte bulunarak, sermaye kaçışı riskini neden gösterdi ve bir yargıçtan Zhao veya Binance kuruluşları tarafından yasadışı transferlere engel olmak için ABD müşteri varlıklarının dondurulmasını istedi. 

Bakanlığın zam mesaisi başladı! Asgari ücret, emekli ve memur zamları peş peşe açıklanacak!

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları 

Motorine 1 lira 36 kuruş zam geldi! Akaryakıtta zam fırtınası tam gaz! Sürücüler rakamlara bakın! 

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!