Kripto Paralar

Binance'den dolar hamlesi! Para yatırma işlemleri askıya alındı

Binance'in ABD kolu düzenleyici kurumların aleyhine açılan davadan sonra dolar cinsi para yatırma işlemlerini askıya aldı.  

Binance'in ABD kolu düzenleyici kurumların aleyhine açılan davadan sonra Binance'den dolar hamlesi geldi. 

BİNANCE'DEN DOLAR HAMLESİ!

Kripto para borsası Binance, ABD’li düzenleyici kurumların şirket ve CEO Changpeng Zhao aleyhine dava açtıktans sonra dün dolar cinsinden para yatırma işlemini askıya aldığını ve bankacılık ortaklarının para çekme işlemlerini de 13 Haziran itibarıyla durdurmaya hazırlandıklarını açıkladı.


PARA YATIRMA İŞLEMLERİ ASKIYA ALINDI!

Kripto para borsası Binance, ABD’li düzenleyici kurumların şirket ve CEO Changpeng Zhao aleyhine dava açıldıktan sonra dün dolar cinsinden para yatırma işlemini askıya aldığını ve bankacılık ortaklarının para çekme işlemlerini de 13 Haziran itibarıyla durdurmaya hazırlandığını açıkladı.

Şirket, müşterilerine gönderdiği notta kripto para cinsinden işlemler, stake yani kripto para cüzdanına para kitleme işlemi, para yatırma ve çekme işlemlerinin devam edeceğini açıkladı.

ABD’nin sermaye piyasaları düzenleme kurumu SEC, Pazartesi günü Binance ve CEO’su Changpeng Zhao’ya dava açmasının ardından yalnızca bir gün sonra bir diğer kripto para borsası Coinbase’e de dava açarak kripto piyasası üzerindeki baskıyı artırmıştı. 

SEC: BİNANCE'NİN VARLIKLARI DURDURULSUN!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulması talebinde bulundu.

Açıklanan dava dosyasına göre SEC, Binance’in ABD’deki varlıklarını dondurmak için mahkemeden geçici yasaklama emri istedi.

SEC’in talep ettiği diğer ihtiyati tedbirler arasında, doğrulanmış bir muhasebe, varlıkların ülkesine iadesi, belge ve bilgilerin korunması, delillerin yok edilmesinin engellenmesi gibi konular da yer aldı.

Komisyon, dün yaptığı açıklamada, çeşitli menkul kıymetler kanunu ihlalleri nedeniyle Binance, Binance.US’u işleten ABD merkezli BAM Trading ve kurucuları Changpeng Zhao’ya 13 suçlamada bulunduğunu bildirmişti.

Yöneltilen suçlamaların arasında kayıt dışı borsaların ve takas acentelerinin işletilmesi, Binance.US platformunda alım satım kontrolleri ve gözetiminin yanlış beyan edilmesi ile menkul kıymetlerin kayıt dışı arzı ve satışı gibi konular öne çıkmıştı.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!