02 / 05 / 2024

Binance'tan depremzedelere flaş açıklama! Kişi başı 100 dolar verecek!

Binance'tan depremzedelere flaş açıklama! Kişi başı 100 dolar verecek!

Binance, deprem bölgesinde bulunan vatandaşların hesabına 100 dolar değerinde BNB yükleyeceğini söyledi. İşte bütün ayrıntılar...



Kahramanmaraş merkezli depremde yardım seferberliği hala devam ediyor. Binance'den gelen habere göre, Afetten etkilenen kişilerin Binance hesaplarına 100 dolarlık Binance Coin (BNB) yatırılacak.

Binance 100 dolar değerinde yardıma nasıl sahip olunur?

Binance'ın resmi Twitter hesabından paylaştığı tweet’te, depremzedelerin ve depremden etkilenen kullanıcılara Binance yardımda bulunacağını açıkladı. BNB para aktaracağı hesap sahiplerinin, konum kanıtını (POA) uygulaması kullanılarak yapılacağı belli oldu. 6 Şubat’tan önce 10 ilde (Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay) Konum Kanıtı yapan kullanıcılar 100 dolar değerinde BNB alacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön