Kent Haberleri

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   2020 senesinden itibaren İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren şirket, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını ilan etti

Mikromobilite şirketi BinBin, yaz sezonunda yaşanan seyahat problemlerine ilişkin yeni bir ulaşım çözümüne imza attığını açıkladı. 2020 senesinden itibaren İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren şirket, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını ilan etti.

BinBin CEO’su Kadir Abdik, konuya dair değerlendirmesinde, kullanıcılarına daima daha iyi hizmet sunmaya odaklandıklarını belirterek, Binbin olarak bugün dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunmak ve ihtiyaç duydukları her noktada var olmak adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

İşte detaylar...  

Tatil sezonunun başlamasıyla beraber İGA İstanbul Havalimanı binlerce uçuşa ve milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapmaya başladı. Bu kapsamda yaz sezonu itibariyle terminal içerisinde ciddi bir trafik artışı dikkat çekiyor. Yaşanan yoğunluk ve oluşan kuyruklar sebebiyle yolcuların mağdur olmaması ve daha iyi bir seyahat deneyimi yaşanması adına sağladığı hizmete yeni çözümler ekleyen mikromobilite şirketi, terminal içerisindeki tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

"YOLCULARIMIZIN SEYAHAT DENEYİMLERİNİ DAHA İYİ HALE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ" 

BinBin CEO’su Kadir Abdik, konuya dair değerlendirmesinde, kullanıcılarına daima daha iyi hizmet sunmaya odaklandıklarını belirterek, Binbin olarak bugün dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunmak ve ihtiyaç duydukları her noktada var olmak adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

2020 yılından beri İGA İstanbul Havalimanı içerisindeki önemli noktalarda, pratik ve hızlı bir seyahat deneyimi yaşatmak adına en yeni cihazlarla hizmet sağladıklarını anımsatan Abdik, "Türkiye’nin ulaşımının kalbi olan ve milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı’nda bu sezon yaşanan yoğunluk nedeniyle, yolcularımızın seyahat deneyimlerini daha iyi hale getirmek adına belli bir süre için ücretsiz kullanım hizmetimizi hayata geçirdik" dedi.

Bu sayede yaz aylarında artan yoğunlukta terminal içerisindeki uzun mesafeleri güvenli, pratik ve ücretsiz olarak kısaltıklarını söyleyen Abdik, "BinBin olarak, bulunduğumuz her alanda kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor ve en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için bu hizmetlerimizi geliştirerek sürdürmeye devam ediyoruz" diye ifade etti.

BİNBİN ÜCRETİ NE KADAR?

2023 tarihi itibarıyla Bin Bin açılış fiyatı 2,99 lira, dakika ücreti ise 2,99 liradır. 5 Dakika Bin Bin Scooter fiyatı: 7,45 lira, 10 dakikası ise 14,90 liradır. 1 Saat ücreti 89,40 lira, yarım saat BinBin ücreti ise 44,70 liradır. Bin Bin rezervasyon ücreti dakika başına 0,49 lira alıyor.

Euro Bölgesi'ndeki kredi talebinde sert düşüş!

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

9 bankada peş peşe büyük deprem! Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı! Acil bakın