28 / 04 / 2024

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.



Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biriolan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla satılan Rönesans Rezidan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

RÖNESANS REZİDANS İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde binanın yan yatmasI ile binlerce kişinin hayatını kaybettiği Hatay’daki Rönesans Sitesi'nin mühendislerinden biri olan E.D. tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans'ın mühendislerinden E.D. tutuklandı.

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Deprem Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan binalardaki ölüm ve yaralanmalarla ilgili kusurları tespit edilenlere yönelik soruşturmalara kaldığı yerden devam ediyor.

Bu kapsamda, Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı'nda 2012 yılında yapılan ve depremde yıkılması sonucu 1000 dolayında kişinin hayatının kaybettiği Rönesans Sitesi'nin mühendislerinden E.D. (47) hakkında yakalama kararı çıkarıldı.Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Rönesans Sitesi'nin mütehahitlerinden biri olan müteahhit Mehmet Yaşar Coşkun yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda 11 Şubat'ta yakalanmış,sitenin yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu ise 21 Mart'ta tutuklanmıştı.

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

SON BLOĞU GEÇEN AY YIKILDI!

Depremde en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz kaldırma çalışmalarında, yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın son bloğu da ekipler tarafından yıkıldı.

Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi’nde 2013 yılında tamamlandıktan sonra daireleri, ‘Cennetten bir köşe’ sloganıyla satılan Rönesans Rezidans’ın A bloğu depremde yıkılmıştı.

Yan tarafına yıkılan rezidansın enkazı altında yüzlerce kişi hayatını kaybederken yüzlerce bir çok kişini ise enkazına ulaşılamadı. Rezidansın ayakta kalan ve ağır hasar alan B bloğu ise ekiplerin başarılı çalışmasıyla yıkıldı. Rezidansın ayakta kalan bloğunun da yıkılmasıyla bölge tarlayı andıran bir görüntüye büründü.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Geri Dön