28 / 04 / 2024

Bio İstanbul resmen satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Bio İstanbul resmen satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Bio İstanbul Evleri'nin satışları dün resmen başladı. Metrekaresi 4 bin 100 TL olarak belirlenen Bio İstanbul Başakşehir'de 600 konuttan, 80 tanesi satışa sunuldu...




Bio City Development Company firması tarafından geliştirilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ,  TOKİ  iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi ortaklığı ile İstanbul Başakşehir Resneli Çiftliği'nde kurulacak olan Bio İstanbul projesi resmen satışa sunuldu.


Bio İstanbul projesinde ilk etapta 600 adet konuttan yaklaşık olarak 80 adet konut satışa sunuldu.  Bio İstanbul  projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL olarak belirlendi. 2 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Bio İstanbul projesinde teslimlerin yaklaşık 3 yıl sonra yapılması planlanıyor. Sazlıdere Baraj Gölü manzarasına sahip konutların olduğu Bio İstanbul Başakşehir'de özel peyzajlı teraslar oluşturuluyor.


İçerisinde Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı, Çocuk Hastanesi, Ar-Ge birimleri, konut alanları, ofis alanları ve ticari alanların yer alacağı Bio İstanbul Evleri'nde çocuk oyun alanları, rekreasyon merkezi, araştırma kütüphanesi, güneşlenme ve dinlenme alanları, sanat merkezi, sinema salonları, alışveriş alanları, restoranlar, kafeler, bankamatikler, eczane, kuaför, çocuk havuzları, futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, fitness merkezi gibi sosyal donatılar bulunuyor.


İçerisinde kreş, okul gibi eğitim binalarının da olacağı Başakşehir Bio İstanbul Evleri'nde eğlence danışmanlığı, veteriner danışmanlığı, ev dekorasyon danışmanlığı, seyahat danışmanlığı, sağlıklı beslenme danışmanlığı, hukuksal danışmanlış, stil ve alışveriş danışmanlığı hizmetleri veriliyor.



Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön