Konut

Bio İstanbul 'un lansmanı yapıldı: 2 milyar dolar yatırıma sahip!

Türkiye'nin ve İstanbul'un akıllı ve ekolojik yasam için planlanan ilk gayrimenkul geliştirme projesi Bio İstanbul'un tanıtım toplantısı Bio İstanbul satış ofisinde yapıldı...





21. yüzyılın gelişen şehirlerindeki lider pazarlarda sağlık alt yapısı yatırımları gerçekleştiren Bio City Development Company (BCDco) şirketinin vizyonu, TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ desteği ile Bio İstanbul projesinde hayat bulacak.


Geçmişinde sağlık hizmetleri, tıbbi araştırmalar ve kamu özel kalkınma modellerinde kanıtlanmış bir performansa sahip olan BCDco, hedeflediği bölgelerde sofistike biyotıp imkanları yaratmayı ve yine bu bölgelerdeki refah ve gelişimi arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bio İstanbul projesinde; ana ekseninde modern üçüncü basamak tedavi ve biyomedikal araştırma merkezleri bulunan, ekolojik şehirlerden oluşan bir ağ inşa ediyor. Şirketin kurucuları bugüne kadar Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Ortadoğu' da, sağlık sektöründe, toplamı yaklaşık olarak 1 milyar Amerikan Dolar değerinde projeler gerçekleştirdiler.

Bio İstanbul projesinin basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız.

 Bio İstanbul projesinin basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız.

 Bio İstanbul projesinin basın toplantısı 3. bölüm için tıklayınız.

 Bio İstanbul projesinin basın toplantısı 4. bölüm için tıklayınız.

Web adresi: http://www.bioistanbul.org/