Kent Haberleri

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Hemen bakın

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Altın yatırımcıları hemen bakın! Ons altın 1 buçuk ayın ardından 1900 dolar seviyesinin üzerine çıktı

ABD'de Silikon Vadisi (SVB) ve Signature bankalarının iki gün arayla iflas haberlerinden sonra altın fiyatları yükselişe geçti. Ons altın 1 buçuk ayın ardından 1900 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyar geldi! Rakamlar peş peşe verildi! 

ALTIN 1 BUÇUK AY SONRA YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. ABD’de yaşanan banka iflasları güvenli liman olarak görülen altına olan talebi artırdı. Ons altın, küresel piyasalardan gelen haberlerin ardından 1 buçuk ay aradan sonra 1900 dolar seviyesini aştı. Ons altındaki yükseliş gram altını da etkiledi. Gram altın bin 183 TL seviyesini gördü.

ALTIN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ UYARI GELDİ!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile önemli uyarılar da peş peşe gelmeye başladı.

Ahlatcı Yatırım tarafından hazırlanan altın analizinde şu ifadeler paylaşıldı: "Fed faiz beklentilerinin altın fiyatları üzerindeki etkilerinden sonra ABD’de yaşanan kritik gelişmelerin etkisi ons altın tarafında takip edilmeye devam ediyor.

Açıklanan enflasyon verisi sonrasında 1906 dolar seviyesinde olan ons altın nispeten bu seviyelerden geri çekildi ve 1900 dolar seviyesinde işlem gördü. Bu seviye üzerinde kalıcılık sağlanması ons altın tarafında yükselen ivmenin hız kazanmasına olanak sağlar.

Gün içinde destek seviyesi olarak ons tarafında 1898 dolar takip edilirken 1895 ve 1890 dolar seviyeleri diğer destek bölgeleri olarak görülüyor. Direnç seviyeleri olarak ise 1905 dolar ve yükseliş hareketlerinin devamında ise 1910 dolar ve 1915 dolar seviyeleri takibimizde olacak." ifdelerine yer verildi.

Altın için ikinci önemli uyarı Meksa Yatırım tarafından geldi. Meksa Yatırım'ın hazırladığı altın analizinde şu ifadelere yer verildi: "Kâr satış denemelerine rağmen yükseliş hareketi sürüyor. İlk destekler 1.900 dolar ve 1.890 dolar seviyelerinde bulunuyor. Sonraki destekler ise sırası ile 1.875-1.870 ve 1.850 seviyelerinde. İlk dirençler ise 1.906- 1.914 olarak görülüyor. Sonraki dirençler de 1.960 ve 2.000 dolar seviyelerinde'' denildi.

Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!