Perakende

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Fiyatları dondurma kararına o marketlerden de destek geldi. Karar gıda, dayanıklı tüketim, temizlik ürünleri mutfak araç ve gereçlerindeki fiyatları kapsıyor. Ulusal gıda perakendecileri tarafından enflasyonla mücadele kapsamında alınan fiyat sabitleme ve indirim kararının yankıları devam ediyor

Ulusal bazı marketlerin zam yapmayacaklarını açıklamasına bir destek de yerel marketlerden geldi. Ulusal gıda perakendecileri tarafından enflasyonla mücadele kapsamında alınan fiyat sabitleme ve indirim kararının yankıları devam ediyor.

Son olarak yerel marketler de bu hamleye katılacaklarını açıkladı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, dayanıklı tüketimde, temizlik ürünlerinde mutfak araç ve gereçlerinde zamlı fiyat uygulamama kararı aldıklarını ve bu kararın en az bir ay süreyle uygulanacağını bildirdi. Ekonomim.com’dan Yener Karadeniz’in haberine göre, aralık ayında Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile görüştükten sonra enflasyonla mücadele kapsamında birbiri ardına fiyat sabitleme ve indirim kararı alınmıştı. Ulusal zincir marketlere son olarak yerel zincir marketler de dahil oldu.

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Android telefonlara bakın hangi özellik geliyor? Çok şaşıracaksınız!

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

ABD'de özel sektörde istihdam aralık ayında beklentileri aştı!