30 / 06 / 2024

Birevim: Tasarruf sahiplerinin ödemeleri yapıldı, mağduriyet yok!

Birevim: Tasarruf sahiplerinin ödemeleri yapıldı, mağduriyet yok!

Birevim, mağduriyet iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Birevim'den yapılan açıklamada, tasarruf sahiplerinin ödemelerinin yapıldığı ve mağduriyet olmadığı belirtildi. İşte o açıklama...  



Bankacılık Düzenleme ve Denetim Kurumu lisansına sahip olan tasarruf finansman şirketi Birevim, vatandaşlara konut, araç veya iş yeri ihtiyaçlarını en uygun ödeme şartlarıyla sunmayı vadediyor. 

Birevim'den son günlerde sosyal medya platformlarında yer alan teslimat mağduriyeti iddialarına  ilişkin bir açıklama geldi. Şirketten yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan mağduriyetlerin çözüldüğü belirtildi. 

İşte Birevim'den teslimat ve ödeme mağduriyeti iddiaları ile ilgili yapılan o açıklama...

Birevim: Tasarruf sahiplerinin ödemeleri yapıldı, mağduriyet yok!

"Değerli Kamuoyu,

Geçtiğimiz günlerde haber sitesi ve sosyal medyada yer alan "Birevim'de teslimat mağduriyeti” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Birevim'in müşterilerine karşı teslimat yapmadığı ve müşterilerini mağdur ettiği yönündeki iddiaların kaynak gösterilmesi suretiyle yapılan haberdeki bilgilerin güncelliği ve doğruluğu teyit edilmemiş olup, içerikte geçen mağduriyetler tasarruf finansman sözleşmesi ve 6361 sayılı kanun çerçevesinde giderilmiştir. 

Birevim, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilmiş lisansa sahiptir. Tasarruf finansman faaliyetini bu lisans kapsamında; 6361 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat çerçevesinde yasal ve düzenleyici gerekliliklere tam uyumlu bir şekilde yürütmektedir. Şirketimiz, müşterileri ile yaptığı sözleşmelerde yer alan koşullara ve kanuni şartlara titizlikle uymaktadır. Ancak, sözleşme koşullarını ve kanuni şartları tam olarak yerine getirmeyen veya getirmekte direnen kimi müşteriler, şartları oluşmamış finansmanı alamadıklarında bu durumu tek taraflı olarak ve yanıltıcı bir şekilde sosyal medya platformlarında paylaşmakta, bu da kamuoyunu yanıltmaktadır.

Geçmiş yıllara ait olduğu görülen olumsuz görüşler, güncelliğini yitirmiş ve paylaşımı yapanlarca manipüle edilmiş bilgilerdir. Habere konu mağduriyetlerin sözleşme ve kanun çerçevesinde hareket edilerek giderilmiş olup, sözleşme ve kanuni koşulları yerine getirmeyen müşteri ile ilgili de süreçleri devam etmektedir.

Birevim, kuruluşundan bu yana binlerce müşterisine finansman sağlayarak konut, çatılı işyeri ve araç sahibi olmalarına vesile olmuştur. Müşteri memnuniyeti ve güvenliği, şirketimizin en önemli önceliklerinden biridir. 

İddiaların yanlış ve yanıltıcı olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız." 

Uzmanlar uyardı! Konut almak isteyenler, çok ciddi kriz kapıda...

TOKİ  Ankara  Sincan projesi resmen başlıyor! 994 konutluk yeni proje geliyor!

Asgari ücrette yeni zam hesabı: Yüzde 50 zamla 25 bin 803 TL olacak! Milyonlarca kişiye ara zam şoku!
 


Geri Dön