Sektörel

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.Konuya ilişkin değerlendirme yapan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak: "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız" dedi

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak: "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız" dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Birevim, 100 milyon lira sermaye şartı başta olmak üzere bilgi teknolojileri, hizmet kalitesi ve operasyonel süreç anlamında da yasanın tüm gerekliliklerini yerine getirerek dün itibarıyla BDDK lisansını aldı. Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız. Tasarruf finansmanı modelinin önemli bir finansal enstrüman olduğunu düşünüyoruz ve finansa ulaşmak isteyen herkes için buradayız" ifadelerini kullandı.

 FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Yeni Mercedes EQS güncel fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de Bayram indirimi! Kırmızı et, ayçiçek yağı, bayram şekerinde kampanya! İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi