30 / 04 / 2024

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.



Kripto para piyasasının en büyük para birimi olan Bitcoin’de fiyatın yakın zamanda 30 bin dolarlara çıkması beklenirken haftaya sürpriz bir düşüşle başladı.

Bitcoin bugün yüzde 1’lik bir düşüş yaşadı. Şu anda 27,540 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Analistler olaya teknik olarak bakıldığında, 4 saatlik zaman dilimine odaklanılması durumunda Bitcoin’in önemli fiyat seviyelerine yaklaştığının söylenebileceğini belirtiyor. BTC için mevcut pivot noktası ise 27,348 dolar olarak görünüyor.

Analistlerin yorumu şöyle: “Traderlar ve yatırımcılar için, 28,350 dolarlık anlık direnç düzeyini göz önünde bulundurmak önemli. Bu direnç aşıldığında Bitcoin bir sonraki engelleri 29,400 dolar ve potansiyel olarak 30,785 doları hedefleyebilir. Buna karşılık, ayılar kontrolü ele geçirirse, Bitcoin 26,630 dolar civarında destek bulabilir, sonra 25,260 dolar ve uzak bir ihtimalde 24,556 dolarlık bir destek olabilir.”

BİTCOİN FİYATI İÇİN ENDİŞE VAR MI?

CoinOtag.com’un haberine göre 27,500 dolarlık 50 günlük Üssel Hareketli Ortalama (EMA) hakkında düşünüldüğünde, Bitcoin'in kısa vadeli trendi bu düzeyin üstünde olduğu sürece olumlu olarak değerlendirilebilir. Grafik desenleri, Bitcoin'in potansiyel yukarı yönlü hareketini destekliyor gibi görünüyor. 4 saatlik bir grafik, özellikle 27,500 dolar civarındaki 50 EMA'dan önemli destek sunan bir yukarı yönlü kanala işaret ediyor. Bitcoin'in genel trendi 27,500 doların üzerinde olduğu sürece olumlu bakılıyor. Mevcut momentum devam ederse ve dış koşullar olumlu kalırsa, Bitcoin yakın zamanda kritik 28,500 dolar eşiğini test etme ve aşma potansiyeline sahip olabilir.

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

BANCOR (BNT) YÜZDE 76 YÜKSELDİ!

Coincolik.com’un haberine göre son iki günde yüzde 76’lik bir yükselişe imza atan Bancor (BNT), kripto piyasasının gündem konusu oldu. Merkeziyetsiz platform Bancor, hafta sonuna damga vuran bir yükseliş gerçekleştirdi. Bancor, geçtiğimiz günlerde yüzde 52’lik bir yükseliş yaşadı. BNT, saat 03:00 itibariyle gün kapanışında düşmeye başlasa da sabah saatlerinde tekrar yukarı yönlü harekete başladı. BNT, iki günde yüzde 76’lık yükseliş gerçekleştirdi.


 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön