Kripto Paralar

Bitcoin ölüm kavşağına yaklaşıyor iddiası!

En büyük piyasa değerinin sahibi olan kripto para olan Bitcoin’de balon tartışmaları yeniden gündeme geldi. Peki Bitcoin'de balon var mı? İşte uzmanların konuya ilişkin açıklamaları...Bloomberg HT'de yer alan habere göre; bu da piyasalarda düşüş trendinin başlayacağının bir işareti şeklinde belirtiliyor

Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalaması 200 günlük hareketli ortalamasını aşağı yönlü kesmeye doğru gidiyor. Bloomberg HT'de yer alan habere göre; bu da piyasalarda düşüş trendinin başlayacağının bir işareti şeklinde belirtiliyor.

En büyük piyasa değerinin sahibi olan kripto para olan Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalaması 200 günlük hareketli ortalamasını en son kestiği zaman yüzde 20’den fazla değer kaybederek 30 bin doların altına düşmüştü. 

Bitcoin pazartesi günü sert bir değer kaybıyla Eylül ayından bu güne ilk kez 40 bin doların altına düştü. 

Kripto para piyasalarının genelinde görülen satış dalgasının ardından Bitcoin, salı günü tekrar bir toparlanma sergileyerek yeniden 42 bin doların üstüne çıktı. 

Bitcoin'in piyasalarda düşüş trendinin başlayacağının işareti şeklinde görülen 'ölüm kavşağı'na doğru ilerlediği belirtiliyor.

BofA’dan balon uyarısı

Kripto para piyasalarında son zamanlarda balon tartışması tekrar gündeme geldi. Aralarında Michael Hartnett’in de bulunduğu BofA stratejistleri konuyla ilgili konuştu.

Stratejistler, merkez bankası sıkılaştırmalarıyla yalnızca kripto paralarda değil, paladyum, teknoloji hisseleri ve tarihsel olarak riskli varlıklardaki balonların eş zamanlı olarak patladığına dikkat çekti. 

Infrastructure Capital Advisors Portföy Yöneticisi Jay Hatfield de konuyla ilgili konuştu. 

Kripto paralarda neler oluyor?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Altın fiyatları için kritik gün!

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?