Kripto Paralar

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı.    Konu ile ilgili olarak verilen Salı günü gelen ABD TÜFE verisi sonrasında yükselişe başlayan kripto para piyasasının toplam değeri düne göre 86 milyar dolar arttı ve 1 trilyon 116 milyon dolara çıktı

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz son altı ayın zirvesine çıkan kripto para piyasası ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.
 
Konu ile ilgili olarak verilen Salı günü gelen ABD TÜFE verisi sonrasında yükselişe başlayan kripto para piyasasının toplam değeri düne göre 86 milyar dolar arttı ve 1 trilyon 116 milyon dolara çıktı. Yine verilen detaylara göre, son 24 saatte Bitcoin yüzde 13 civarında yükseldi ve son altı ayın zirve seviyesini gördü. Lider alt coin Ethereum da yüzde 11 civarında yükseldi ve diğer alt coinler de yüzde 10 civarında kademeli olarak Ethereum’u takip etti. Bu görülen yükselişle beraber kripto piyasası küresel piyasalardan pozitif ayrıştı.

ABD TÜFE rakamları kripto paralara pozitif yansıdı!

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?