Kripto Paralar

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Kripto paralarda yaşanan değer kayıpları gündemden düşmüyor. Peki Bitcoin ve kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar... 25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan açıklamada banka, Market Insider tarafından hazırlanan bir rapora göre, kripto paraların alternatif varlıklardan olan gayrimenkulü aştığının belirtildiğini açıkladı

JPMorgan, kripto paralardaki büyük düşüşten sonra, Bitcoin'in adil fiyatının şu an olduğu ortalama seviyeden yüzde 28 daha fazla olduğunu duyurdu. 25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan açıklamada banka, Market Insider tarafından hazırlanan bir rapora göre, kripto paraların alternatif varlıklardan olan gayrimenkulü aştığının belirtildiğini açıkladı.

Banka, Bitcoin için makul bir fiyatın 38 bin dolar olduğunu ve pozisyonundan ödün vermeyeceğini belirtti. 38 bin doların, Çarşamba sabahı Bitcoin'in 29 bin 700 dolar seviyesiyle karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 28'lik bir yükselişi temsil ettiği belirtiliyor. 

Kripto para piyasası gittikçe düşüyor

Yükselen enflasyon ile faiz oranları, Ukraynda'daki savaş ve Çin'de yaşanan yavaşlama neticesinde, kripto yatırımcılar; kripto düşüşünü göz önüne alarak yatırımlardan kaçmaya başladı. Bu da Bitcoin'in fiyatını aşağı çekti. 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun aktardığına göre; Bitcoin fiyatları 2022 yılının başından beri ortalama yüzde 37 oranında düşüş gösterirken, küresel piyasa değeri yaklaşık 1 trilyon dolar kaybetti. Kripto para birimlerinin bütün piyasa değeri, 2021 kasım ayında ortalama 3 trilyon dolar seviyesindeyken, 2022 Mayıs ayında 1.3 trilyon dolarlık en kötü seviyeye düştü ve düşüş kaydetti.

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Bitcoin'de 11 yıl sonra bir ilk Kriz derinleşiyor