27 / 04 / 2024

Bitcoin yatırımcıları dikkat! FED yeniden oyuna dahil oluyor!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! FED yeniden oyuna dahil oluyor!

Bitcoin yatırımcıları önleminizi şimdiden alın! FED üyeleri yeniden oyuna dahil oluyor! Peki, kriptolarda son durum ne? İşte 3 Ekim 2022 kripto paralarda son durum...



Kripto para sektörü son zamanlarda ABD borsasından uzaklaşmaya başlasa da hala ABD'de alınan kararların ve açıklamaların bunda önemli bir etkisi olduğu görülebiliyor. 

kriptopiyasasicom'dan Anıl Tufan.'ın haberine göre; geçen hafta, Federal Rezerv Bankası (FED) üyeleri ve Başkan Jerome Powell'ın açıklamaları finansal piyasalar üzerinde derin bir etki yarattı. 

FED Ekim ayında başka bir oran kararı almasa bile sözlü yönlendirme ile piyasayı kontrol etmeye devam edecek. Önümüzdeki hafta FED üyesi yeniden gündemde olacak. Birçok FED yetkilisinin açıklama yapacağı hafta içerisinde Bitcoin'in de volatil olması bekleniyor.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! FED yeniden oyuna dahil oluyor!

Başarılı bir veri sağlayıcısı Investing’in aktardığı “Ekonomik Takvime” göre, FED üyeleri şu tarihlerde konuşma gerçekleştirecek:

  • 3 Ekim Pazartesi: FED üyesi Williams, Bostic, Barkin ve George konuşacak.
  • 4 Ekim Salı: FED üyesi Logan, Mester, Jefferson ve Daly konuşacak.
  • 4 Ekim Salı: Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde bir konuşma gerçekleştirecek.
  • 6 Ekim Perşembe: FED üyesi Evans ve D.Cook konuşacak.
  • 7 Ekim Cuma: FED üyesi Williams konuşacak.

Bu çağrılara ek olarak Pazartesi günü TSİ 10.00’da ülkemizde enflasyon verilerinin açıklanacağı görülüyor. Bu bilgide USD/TRY çiftinin değişken hareketlere sahip olup olmadığını kontrol edebilir.

Peki, kriptolarda son durum ne? İşte 3 Ekim 2022 kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön