Kripto Paralar

Bitcoin yükselir mi? 

Bu haftaki devasa Bitcoin (BTC) düşüşünün ardından yükseliş ne zaman gelecek? BTC düşüşünün sonuna geldi mi?  İşte ayrıntılar... Düşen fiyatlar nedeniyle birçok yatırımcı tasfiye işlemi yaparken, balinaların BTC'yi satın almaya başlaması ve yükseliş ivmesi oluşturması bekleniyor

Bu hafta içinde Bitcoin (BTC) ve diğer altcoinler, 2023'ün şimdiye kadarki en düşük performansını sergiliyor. Düşen fiyatlar nedeniyle birçok yatırımcı tasfiye işlemi yaparken, balinaların BTC'yi satın almaya başlaması ve yükseliş ivmesi oluşturması bekleniyor. Ancak, fonlama oranlarındaki artış, şu anda kısa pozisyonlarda güçlü bir artış olduğunu gösteriyor. Bu durum, balinaların aniden satın almaya başlaması durumunda açığa tasfiye riskinin artabileceği anlamına geliyor. Piyasada yüksek bir kaldıraç seviyesi olmadığından, tasfiye riski şimdilik o kadar belirgin değil. Ancak, Bitcoin'in arz dağılımına bakıldığında, son yedi gün içinde büyük miktarda BTC tutan adreslerden çıkışlar ortaya çıkıyor. Bu durum, birçok yatırımcının düşen fiyatları fırsat olarak görmesine neden olabilir. Uzmanlar, balina faaliyetlerini yakından takip etmenin önemini vurguluyor.

 

Bitcoin Verileri!

Bu hafta şimdiye kadar büyük kripto para birimlerinin zayıf performansı, birçok yatırımcıyı fiyatlar düştükçe tasfiye etmeye sevk etti. Potansiyel riskler var. Balinalar genellikle bu tür durumlardan yararlanır. Tasfiye, yönlü hareketin genişlemesinden kar elde etmenizi sağlar.

Bununla birlikte, Bitcoin'in yükselen fonlama oranı, mevcut pozisyon göz önüne alındığında kısa pozisyonlarda keskin bir artışa işaret edebilir. Bu, balinalar aniden satın almaya başlarsa tasfiye riskinin artması anlamına gelebilir. Yukarıdaki senaryo, piyasa yüksek oranda kaldıraçlı olduğunda ortaya çıkma olasılığı daha yüksektir. Mevcut pozisyonlar kaldıracın altında olduğundan tasfiye riski o kadar belirgin olmayabilir. BTC Döviz Rezerv Göstergesi, Son Satış Baskısından Sonra Bir Kayma Gösteriyor. Son dönemdeki satış baskısı sayesinde döviz rezervleri yükselmeye devam ediyor.

 

Bitcoin’de Zirve Metrik!

Öte yandan, bu hafta görülen keskin düşüş, daha düşük bir giriş noktasına da yol açarak birçok kişiyi tasarruf etmeye teşvik edebilir. İyileşmede bir toparlanma umutları arasında, ağırlıklı duyarlılık göstergesi bu yazı itibariyle haftalık en yüksek seviyesine ulaştı. Ek olarak, kripto para biriminin ortalama yaş göstergesi son üç gün içinde arttı ve bu da önemli bir birikime işaret edebilir. Bitcoin arz dağılımına bakıldığında son 7 günde 10.000 ile 100.000 BTC arası adresler sızdırıldı. Ancak son 24 saatte adreslerde 10 ile 10.000 BTC arasında bir artış oldu. Uzmanlara göre Bitcoin yatırımcıları balina aktivitesine dikkat etmeli. 

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor
Bitcoin, kripto şirketlerinde yaşanan finansal sorunlarla birlikte sert düştü!
Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!