Kripto Paralar

Bitcoin'de yükseliş bekleniyor!

Kripto paralar hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Raoul Pal, Bitcoin'de yükselişin geldiğini açıkladı.

Kripto para birimleri hakkında yorum yapmasıyla tanınan Raul Pal, değişen makro zemin nedeniyle kripto para birimleri gibi riskli varlıklar konusunda aşırı yükselişe geçtiğini söyledi.

Kripto video şirketlerine yönelik gerçek vizyonuyla da tanınan eski bir Goldman Sachs yöneticisi olan Pal, Fed faiz artırımlarının yavaşlamasının hem geleneksel hem de kripto pazarları için faydalı olabileceğini iddia ediyor.

Enflasyonu kontrol altında tutmak için 2022'de faiz oranlarını arka arkaya dört kez 0,75 puan artıran Fed, Aralık ayında faiz artırımlarını 50 baz puana indirdi.

Ayı piyasasından toparlanmaya geçiş!

Uzmancoin'den Mine Üçgün'ün haberine göre; Raul Pal, son videosunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben aslında çok iyimser taraftayım. Bir ayı piyasasından toparlanma iki şekilde olur: Ya yükselir, düzelir ve sonunda gider ya da daha keskin olur. Bu merkez bankası eylemlerine, likiditeye ve bu tür şeylere bağlı. Ancak ileriye baktığımda, yükseliş bekliyorum çünkü faiz döngüsünden yeni geçtik, yani bu yolumuzdan çekildi… Önemli olan değişim oranı. Değişim oranı önce düşer sonra istikrar gösterir. Dolayısıyla bu durum riskli varlıklar için iyiye işaret.”

“Enflasyon, ekonomi üzerindeki etkisini kaybediyor”

Pal, değişim oranının  yavaşlamaya devam edeceğine inanıyor, bu kripto para birimleri ve diğer pazarlar için iyi bir haber. Çünkü Pal'a göre enflasyon ekonomi üzerindeki etkisini giderek kaybediyor.

Finans yorumcusu, değişim oranı değişirse, oranları yükseltme baskısı altındaki tüm varlıkların ağırlığının ve değişim oranının yüzeye çıkacağına dikkat çekti. Yani eski bir Goldman Sachs yöneticisine göre gelişen piyasalar, altın, kripto para birimleri ve hisse senetleri aniden yükselecek.

Bitcoin'de Son Durum Ne? 22 Ocak 2023!

- BTC / TRY Alış Fiyatı: 328.262,54

- BTC / TRY Satış Fiyatı: 328.337,95

- BTC / USD Alış Fiyatı: 17.383,87

- BTC / USD Satış Fiyatı: 17.384,54

Ethereum'da Son Durum ne? 22 Ocak 2023!

- ETH / USD Alış Fiyatı: 1.280,27

- ETH / USD Satış Fiyatı: 1.280,38

Ripple'da Son Durum ne? 22 Ocak 2023!

- XRP / USD Alış Fiyatı: 0,3852

- XRP / USD Satış Fiyatı: 0,3853

Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi? Bitcoin’de kritik seviye nedir? İşte tahminler
Bir kripto para şirketi daha battı! Yatırımcılar tedirgin
Bitcoin boğalarına güzel haber!