Ekonomi

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Kripto para topluluğunun en popüler fenomenleri arasında yer alan TechDev, Bitcoin’de yükseliş için bu tarihe işaret etti...Ünlü analistin paylaşmış olduğu verilere göre kripto paralardaki düzeltme hareketi 2022 yılının başında değil, 2021 senesinin ikinci çeyreğinde başladı

Kripto para topluluğunun en popüler fenomenleri arasında yer alan TechDev, 2023 yılı için piyasadan beklentilerini 400 binden fazla takipçisi ile paylaştı. Ünlü analistin paylaşmış olduğu verilere göre kripto paralardaki düzeltme hareketi 2022 yılının başında değil, 2021 senesinin ikinci çeyreğinde başladı.

Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne zaman yükselecek? İşte kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin ile ilgili son dakika detayları...

Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne zaman yükselecek? İşte kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin ile ilgili son dakika detayları...

TechDev açıklamasında yaptığı analizler sonucunda kripto piyasasını döngüsel bölümlere ayırdığını söyleyerek, piyasa döngüsünün üç bölümden oluştuğunu belirtti. "Markup (yükseliş), düzeltme ve akimülasyon. Aşağıda paylaştığım grafiğe göre şu anda akimülasyon bölgesindeyiz.” diyen TechDev’in teorisine göre RSI uyumsuzlukları ve toplam işlem hacminde görülen lokal tepe noktaları döngüler arasındaki geçişin en büyük sinyali olarak belirtiliyor. 

Ünlü analist TechDev son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto piyasasının 2016 ve 2017 yıllarını taklit ettiğini düşünüyor. Bitcoinsistemi'nden Buğra Çimen'in hanerine göre, aradaki farkın döngülerin daha uzun zaman alması olduğunu kaydeden TechDev ayrıca makroekonomik göstergelerin de kripto piyasasının kaderinin belirlenmesinde önemli rol oynadığını da düşünüyor.

“CNY10Y/DXY (Çin 10 Yıllık Tahvil / Dolar Endeksi) grafiğindeki yerel zirve noktaları kripto döngüsünü büyük oranda etkilediğini söyleyen TechDev, zirveden gelen her geri dönüşün kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin’de yeni bir yükselişin başlangıcına eşlik ettiğini de kaydetti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, DevTech’ bu endeksin yerel zirvesinin 2024 yılının Nisan ayında geleceğini kaydetti. Yine verilen bilgiye göre, ünlü fenomen, Bitcoin’in bu tarihten itibaren yeni bir ralliye başlayabileceğine de inanıyor.

Kripto Paralarda Boğa Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

DevTech, BTC yükselişi için 2024 yılını bekliyor. Verilen detaylara göre, uzmanlar ise yükseliş için en önemli şart olarak faiz oranlarını işaret ediyor. Piyasanın sık sık konuştuğu genel senaryo, FED’in 2023 yılının Mart ayında faiz artışlarını tamamlayıp yılın 3. çeyreğinde resesyon sebebiyle para politikasının yeniden gevşetmesi üzerine.

Kripto para piyasası için müjde!

Bitcoin madencileri ABD'de faaliyetlerini durdurdu!

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?