27 / 04 / 2024

Bitcoin'e olan sosyal ilgi yerin dibinde!

Bitcoin'e olan sosyal ilgi yerin dibinde!

Bitcoin'e olan kamu ilgisi, BTC 19.000 doların üzerine çıkarken iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 



Kripto pazarının ana dijital varlığı olan Bitcoin (BTC) nihayet 19.000 doların üzerine çıktığından, sosyal hakimiyeti artar ve onu ilk 100 kripto para biriminin dörtte birinden fazlasının konuşması haline geliyor.

Bitcoin; 2022 Temmuz ortasında ölçülen son seviyeyle karşılaştırıldığında, 25 ve 27 Eylül tarihlerinde sosyal hakimiyet seviyesine ulaştı.

Başka bir deyişle, platformun dediği gibi, “kriptonun en büyük 100 varlığı arasında BTC, Temmuz ortasından bu yana ilk kez tartışmaların yüzde 26’sında yer alıyor”  ve şunları belirtti:

“Geriye dönük testimiz, Bitcoin'e adanmış yüzde 20'nin üzerinde sektör için olumlu olduğunu gösteriyor.”

Bitcoin e olan sosyal ilgi yerin dibinde!

Teknoloji Oku'da yer alan habere göre; Grafik ayrıca BTC'nin ağırlıklı sosyal duyarlılığının, genellikle yükselişe yol açan aşırı düzeyde FUD gösterdiğini belirtiyor. 

Platform, kripto endüstrisinde yaygın olarak kullanılan ve "korku, belirsizlik, şüphe" anlamına gelen teknik jargona atıfta bulundu ve genellikle piyasa katılımcılarının varlığın yakın geleceği hakkındaki karamsarlığına atıfta bulundu. 

Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte 27 Eylül 2022 kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön