Kripto Paralar

Bitcoin'in gözü FED'de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor?

Bugün ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararını açıklayacak ve piyasalarda volatilite artması bekleniyor. Bitcoin, 28.200 dolar seviyesinde işlem görüyor ve olası bir yükselişte 28.280 direncini test etmesi muhtemel görünüyor. Bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda, 29.350 dolara kadar yükDün, ABD hisse senedi piyasalarında pozitif bir kapanış mevcuttu ve kripto piyasası da görece pozitif bir gün geçirdi

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, piyasaları değerlendirerek, ABD ve Avrupa'daki bankacılık krizlerine yönelik atılan adımların endişeleri hafifletmesiyle küresel piyasalardaki toparlanmanın devam ettiğini söyledi. Dün, ABD hisse senedi piyasalarında pozitif bir kapanış mevcuttu ve kripto piyasası da görece pozitif bir gün geçirdi. Sabah saatlerinde, Bitcoin 28.200 dolar seviyelerinde işlem görürken, Ethereum da 1.720 dolarlık önemli bir destek seviyesinin üzerinde 1.790 dolardan alıcı buluyor. Vadeli endekslere bakıldığında karışık bir görünüm hakimken, kripto piyasasında da benzer bir hareketlilik olduğu görülüyor.

Bitcoin'in gözü FED'de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor? İşte ayrıntılar...

Bitcoin'in gözü FED'de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor? İşte ayrıntılar...

PİYASALARDA YÜKSEK VOLATİLİTELİ BİR GÜN BEKLENTİSİ!

Bugün tüm piyasalar, heyecanla beklenen Fed faiz kararı için geri sayıma başladı. TSİ 21:00'da açıklanacak olan karar, son dönemde yaşanan bankacılık krizleri ve belirsizlikler nedeniyle büyük önem taşıyor. Fed'in son toplantısında politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 4,50- yüzde 4,75 bandına çektiği hatırlatılıyor. Ancak, sabah saatlerinde yüzde 87 oranında 25 baz puanlık bir artış beklentisi öne çıktı.

Fed faiz kararıyla birlikte, makro projeksiyonlarını da yayınlayacak. Yatırımcılar, bu projeksiyonlardan gelecek sinyalleri de yakından takip edecekler. Ayrıca, Fed Başkanı Powell'ın TSİ 21:30'da yapacağı konuşmada vereceği mesajlar da önemli olacak ve piyasalarda yüksek volatilite bekleniyor.

O analistten flaş kripto açıklaması!
Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?
Bitcoin 30 bin dolar mı olacak?