27 / 04 / 2024

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...



Bitlis Merkez  TOKİ  4. Etap'ta yer alan 924 dairenin sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat fiyatlarına tepki gösterdi ve sorunun çözülmesini istedi. 

Bir araya gelen Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap site sakinleri, kendilerine fahiş bir aidat rakamı verilmesine tepki gösterdiler ve açıklamalarda bulundular. 

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Doğruhaber'de yer alan habere göre; site ve emlak yönetimi tarafından 9 senedir bu durumla karşı karşıya kaldıklarını ileri süren site sakinleri, sorunun çözülmesi amacıyla gerekli tüm mercilere başvuruda bulunduklarını dile getirdiler. 

Bugüne kadar sorunlarına çözüm bulamadıklarına dikkat çeken sakinler, şikayetçi oldukları sorunlarının bir an önce çözülmesini talep ettiler. 

Site sakinleri adına konuşan Neşet Bayrak, 9 senedir emlak ve site yönetimi tarafından sömürüldüklerini ileri sürdü. 

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Neşet Bayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "9 senedir emlak yönetimine bağlı site yönetimi tarafından idare edilmekteyiz. Her sene zamlar sonucunda bizlere imzalattıkları belgenin altında zam oranı ve site çalışanlarının bütün tazminatlarının bu aidatın içerisinde yer aldığı ibaresi herkes tarafından biliniyor" ifadelerine yer verdi. 

Buna karşın site yönetiminin, son zamlanarda asgari ücrete uygulanan zamları bahane olarak göstererek, bu fahiş aidatları sunduğuna dikkat çeken Neşet Bayrak, "Bu fahiş aidatın ardından site sakinleriyle beraber gerekli girişimlerde bulunduk. Ancak emlak ve site yönetimini yöneten kişiler çok güçlü olduğu için siyasetten de hukuken de sürekli yapmak istediğimiz şeylerde engel çıkardılar" açıklamasında bulundu. 

Neşet Bayrak, konuya ilişkin açıklamasını, kendilerinin ellerinden geleni yaptıklarını belirterek tamamladı. 

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bunların yanı sıra geçtiğimiz günlerde bir başka ilden de TOKİ konutları ile ilgili bir son dakika açıklaması gelmişti. 

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesinin durdurulduğu ileri sürülmüştü. Bu iddialara TOKİ ikinci etap proje müdürü Zeki Çolak'tan jet hızıyla yanıt verildi. 

İmza Gazetesi'nin aktardığı habere göre; Zeki Çolak, taahhüdleri altında devam eden 'Zonguldak İli, Merkez İlçesi, Üzülmez TTK Lojmanları ve Çevresi İkinci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 369 Adet Konut ve iki Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi' kapsamında herhangi bir durmanın söz konusu olmadığına dikkat çekti. 

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

6 yıl önce mahalle mahalle yıkım riski haritası çıkarılmıştı! Uzmanlar o ilçe için uyardı: Depreme dayanıksız!

İzmir'de 8 adet konut satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 


 


Geri Dön