29 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 Ispartakule Evleri!

Bizim Evler 7 Ispartakule Evleri!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Bizim Evleri 7 Ispartakule Evleri 'nde satışlar bu ay sonunda başlayacak. Toplam 532 adet konut ve 43 adet ticari ünitenin yer aldığı proje İhlas Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



Bizim Evleri 7 Ispartakule Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Reklam öncesi avantajlı fiyatlar ile ön talep toplayan proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Bizim Evler 7  Konutları 28 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede 532 konut ve 43 ticari ünite bulunuyor.


İhlas Yapı Bizim Evler 7 Konutları inşaat çalışmaları başladı. TEM Otoyolu’nun yanı başında olan proje yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahında yer alıyor. 


Bizim Evler 7 Ispartakule Evleri sauna, buhar odası, mini futbol sahası, spor alanları, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri, eğlence mekanları, fitness salonu, anaokulu gibi sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 


Bizim Evleri 7 Ispartakule Evleri iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön