30 / 04 / 2024

Bizim Evler 7'de fiyatlar 404 bin TL'den başlıyor!

Bizim Evler 7'de fiyatlar 404 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin hızla sahiplerini bulduğu Bizim Evler 7 projesinde fiyatlar 404 bin TL'den başlarken,daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olacak şekilde müşterilerin beğenisine sunuluyor.



İhlas Yapı A.Ş'nin Ispartakule'deki en yeni projesi Bizim Evler 7'nin satışa çıktığı günden bu yana yüzde 50'sinin satıldığı belirtilirken, bölgedeki Bizim Evler markalı projeler de Ispartakule'yi gayrimenkul yatırımında zirveye taşıdı. Dairelerin hızla sahiplerini bulduğu projede fiyatlar ise 404 bin TL'den başlıyor. Bizim Evler 7'de daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca proje kapsamında, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark sunularak, yeşil alana fazla yer veriliyor.

 

Sosyal alanlar ağırlıkta 

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7'de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahalan üetenis kortu bulunuyor. Projede, kreş, anaokulu, yürüyüş yollan ve kameriyeler komşuların etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor. 


Star


Geri Dön