27 / 04 / 2024

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bizimevler 9

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçireceği en yeni projesi Bizim Evler 9 ön talep topluyor...



İnşaat sektöründe 30 yıllık tecrübesiyle bir çok proje hayata geçiren İhlas Holding, yeni projesi için düğmeye bastı.

İhlas Holding'in en yeni projesi Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Bizim Evler 9 ismiyle yükselecek proje için ön talep toplanıyor.

Haziran ayında satışa çıkması planlanan Bizim Evler 9 projesinin teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

Yaklaşık olarak 150-160 konutun yer alacağı Bizim Evler 9 projesi için, inşaat projesi yapmak üzere hasılatın yüzde 45'i arsa sahibine ait olacak şekilde hasılat paylaşım sözleşmesi imzalandı. 

Arsa alanı 14 bin 607 metrekare olarak belirlenen Bizim Evler 9 projesinde konutlar ve iş yerleri yer alacak. Projedeki konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı.

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

İhlas Holding geçtiğimiz günlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bizim Evler 9 projesi ile ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı:

İstanbul ili Avcılar İlçesi Firüzköy Mahallesi 648 Ada 5 parselde kayıtlı 14.607 m² yüzölçümlü arsa üzerinde konut ve iş yerinden oluşan  Bizimevler 9  adı verilecek inşaat projesi yapmak üzere hasılatın %45'i arsa sahibine ait olacak bir hasılat paylaşım sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu projenin Mayıs ayında başlayıp 36 ayda tamamlanması planlanmaktadır. 

*Görseller Bizim Evler 8 projesine aittir.

Web: http://www.ihlasyapi.com.tr/anasayfa.html
Telefon: 0212 405 10 00

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön