27 / 04 / 2024

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.



Mega kent İstanbul’da planlı şehirleşme ve kent yaşamının en başarılı örnekleri arasında bulunan Ispartakule’nin en yeni projeleri Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’da 1 sene erken teslim heyecanı yaşanıyor. Bölgenin en büyük yatırımcıları arasında yer alan ve bugüne kadar 8 projeyle Ispartakule’de yaklaşık 6 bin inşa eden İhlas Holding İnşaat Grubu, hemen teslim fırsatı ve cazip ödeme alternatifleriyle konut sahibi olma imkanı sunuyor. 

ERKEN TESLİM MUTLULUĞU YAŞANIYOR

Bugüne kadar toplamda 25 bin aileyi konut sahibi yapan ve imza attığı projelerin tamamında ferah yaşam alanları sunan İhlas Holding İnşaat Grubu, her detayı  en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş yüksek malzeme kalitesine sahip yapılar hayata geçiriyor. Projelerinin tamamında aile konseptini ön planda tutan ve Ispartakule’de büyük yatırımlar hayata geçiren İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde yaşayacak sakinlere 1 sene erken teslim sevinci yaşatıyor. 

GENİŞ TASARIMLI KONUTLARDA FERAH BİR YAŞAM

Ferah kullanım alanlarına sahip, yaşama değer katacak geniş metrekarelerde tasarlanmış 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin bulunduğu Bizim Evler 9 projesinde ayrıca sosyal imkanlarla beraber site sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek toplamda 16 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Bizim Evler 9 ve 10 da teslimler 1 yıl erken başladı!

Geniş yeşil alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarının aralandığı ve 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin bulunduğu Bizim Evler 10 projesinde ayrıca sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek ve bölgeye büyük bir hareketlilik katacak toplamda 44 adet cadde dükkanı bulunuyor. Söz konusu projede fitness center, kapalı yüzme havuzu, ve Türk Hamamı’yla beraber çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahaları yer alıyor.

YAŞAMIN MERKEZİNDE, ULAŞIMIN KALBİNDE

Teslimleri 1 sene erken gerçekleştirilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri, mega kent İstanbul’un en sağlam bölgelerinden Ispartakule’de, radye temel, tünel kalıp ve taşıyıcı perde duvar sistemleriyle inşa edilirken, site sakinlerine de eşsiz bir lokasyon avantajı da sunuyor. Her iki proje de Yüksek Hızlı Tren, TEM Otobanı, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi devlet yatırımlarına çok yakın bir mesafede yükseliyor.


ISPARTAKULE’NİN SON İNCİSİ BİZİM EVLER 11

İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve 10 projelerinde ailelere erken teslim mutluluğu yaşatırken, bölgenin son projesi olan Bizim Evler 11’de de inşaat çalışmalarına tüm hızıyla sürüyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere alternatif büyüklüklere sahip 582 konut ve 55 cadde dükkanının bulunacağı Bizim Evler 11 projesinde futbol-voleybol - basketbol sahaları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu parkuru, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yolları,  süs havuzları ve tenis kortu gibi sosyal donatıları ile site sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Devlet yatırımları ve ulaşım akslarının tam merkezinde yükselen Bizim Evler 11, eşsiz Küçükçekmece Gölü manzarasıyla da benzersiz bir hayata davet ediyor.

 

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!


Geri Dön