29 / 08 / 2024

Bizim Evler Firuzköy resmen başlıyor! İhlas Gayrimenkul'den Firuzköy’e 600 konutluk yeni proje geliyor!

Bizim Evler Firuzköy resmen başlıyor! İhlas Gayrimenkul'den Firuzköy’e 600 konutluk yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul'ün İstanbul Avcılar Firuzköy’de hayata geçireceği Bizim Evler projesi resmen başlıyor. Bizim Evler Firuzköy’de 600 konut yer alacak.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar'daki yeni projesi için start verdi. İhlas Gayrimenkul'ün Avcılar Firuzköy'deki projesi Bizim Evler ismiyle hayata geçirilecek.

Firuzköy Mahallesi, 645 Ada, 2 Nolu Parsel üzerinde yükselecek olan İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. 600 adet konut ve 10 adet dükkanın yer alacağı proje için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. 

Bizim Evler Firuzköy resmen başlıyor! İhlas Gayrimenkul den Firuzköy’e 600 konutluk yeni proje geliyor!

2 milyar 243 milyon 683 bin TL'ye mal olacak İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak.

Arsa alanı 42 bin 966 metrekare şeklinde açıklanan Bizim Evler Firuzköy projesinin inşaat alanı ise 121 bin 559,96 metrekare şeklinde  açıklandı.

Bizim Evler Firuzköy projesindeki konutlar A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4 şeklinde 7 blokta yer alırken, ticari alanlar T Blokta, sosyal tesis bir blokta yer alacak 11 blok olarak yükselecek olan projede mescit ve otopark da yer alacak. 

İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesinde yer alan  konut blokları 2 bodrum kat, zemin kat ve 13-23 arası değişen normal kat, ticaret bloğu 1 bodrum kat ve zemin kat, sosyal tesis 1 bodrum ve zemin kat, otopark 2 bodrum kat ve mescit zemin şeklinde planlandı.

Bizim Evler Firuzköy resmen başlıyor! İhlas Gayrimenkul den Firuzköy’e 600 konutluk yeni proje geliyor!



BİZİM EVLER FİRUZKÖY PROJESİ NEREDE? 

Bizim Evler Firuzköy projesine en yakın konutlar 40 metre güneyinde Arıcı Sokakta yer alırken, söz konusu parsel alanının batısında Avrupa Isparta Kule-2 Sitesi, bin metre güneydoğusunda İstanbul Avcılar Şehit Şerife Bacı İlkokulu, 2 bin 100 metre güneydoğusunda
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi yer alıyor.


NE ZAMAN TAMAMLANACAK? 

İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesinin inşaat aşamasında 100 personel çalıştırılması planlanıyor. Söz konusu projenin inşaat çalışmaları 3 yıl sürecek.
 

 

Rekabet Kurulu'ndan beton şirketlerine soruşturma! Fahiş fiyatlara 'dur' denildi!

Kiler GYO'nun yılın ilk yarısında toplam hasılatı ne kadar oldu? 

Tarım Kredi Market'ten indirim! Tarım Kredi'de zeytinyağı, peynir, tereyağı fiyatlarında indirim...


Geri Dön