Proje Güncel

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi... 7 ile 10 kat yüksekliğe sahip blokların bulunduğu projede toplam 688 adet konut yer alıyor

İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde toplam 17 blok yer alıyor. 7 ile 10 kat yüksekliğe sahip blokların bulunduğu projede toplam 688 adet konut yer alıyor. 

Bizim Evler Güzelce projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Konutların yanı sıra projede 116 ticari alan da bulunuyor. 

Bizim Evler Güzelce fiyat listesi merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!

Bizim Evler Güzelce’de uçsuz bir deniz manzarası ve peyzaj alanı bulunuyor. Şehrin en işlek otoyolu E5’in üzerinde yükselen projede, 3 metrelik tavan yüksekliğine sahip dairelerle ferah bir yaşam imkanı sunuluyor. 

Koşu parkuru, biisklet yolu, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası, iki adet futbol sahası, kapalı havuz, fitness salonu, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları gibi sosyal alanların bulunduğu  Bizim Evler Güzelce projesinde mescid, 2 adet sosyal tesis ve kreş de yer alıyor. 

Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan 2+1 evlerin net alanları 93 metrekare, 3+1 evlerin net alanları 116 ile 130 metrekare; 4+1 evlerin net alanları ise 150 ile 155 metrekare şeklinde tasarlandı.

Projede 64 bin metrekarelik alan peyzaj için ayrıldı. Bizim Evler Güzelc, Güzelce Marina'ya, Mimaroba ve Mimarsinan'a, Büyükçekmece Sahile olan yakın lokasyonuyla ön plana çıkıyor. 

Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!

Bizim Evler Güzelce fiyat listesi

Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları belli oldu. 

2 oda 1 salon: 4 milyon 800 bin liradan,

3 oda 1 salon: 5 milyon 200 bin Türk liradan,

4 oda 1 salon: 5 milyon 500 bin Türk liradan,başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Web: https://www.bizimevler.com.tr/guzelce/index.php?utm=direct

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!