Emlak Konut

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısının değiştiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... Etap 1

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), KAmuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım Tadilat Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

 

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'da bir son dakika gelişmesi yaşandı ve ticari ünite sayısı değişti. 

Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'da konut ve ticari ünite sayısı kaç oldu? İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım projesinde (İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi) 880 Ada 2 Parseldeki I Blokta revizyona gidildi. Bu doğrultuda, 18 adet konut, 25 adet olan ticari ünite sayısı; 20 adet ticari ünite olmak üzere değiştirildi. Tadilat yapı ruhsatı da 8 Haziran 2023 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım projesinde 632 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 609 adet olarak değişti. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım, Halkalı Millet Bahçesi'ne komşu konumuyla dikkat çekiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 konut tipleri yer alıyor. 

Proje, E-5, TEM, Halkalı-Gebze tren hattı, hastane ve AVM gibi yerlere yakın lokasyonda yükseliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi" kapsamında, 880 Ada 2 Parselde yer alan I Blokta revizyona gidilmiş, 18 adet konut, 25 adet olan ticari ünite sayısı; 20 adet ticari ünite olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatı 08.06.2023 tarihinde alınmıştır.

Proje kapsamında 632 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 609 adet olmuştur.

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman 2023? Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika!

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!