30 / 04 / 2024

BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi en uyguna nerden alınır? ne kadara alınır? 29 Ocak 2023 fiyat listesi

BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi en uyguna nerden alınır? ne kadara alınır? 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Hem yıkayıp hemde kurutan çamaşır makinesiyle kurutma makinesine ihtiyacınız kalmıyor.



BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi en uyguna nerden alınır? ne kadara alınır? 29 Ocak 2023 fiyat listesi
Ev işlerinde ev hanımlarının vazgeçilmezi olan beyaz eşyalar arasında bulunan çamaşır makinesi ekstra kuruluk sağlaması ile dikkatleri üzerine çekiyor. İki işi tek işe düşüren kurutmalı çamaşır makinesi çokça tercih edilen ürünler arasına giriyor. Enerjiden ve zamandan tasarruf etmesiyle beğenileri üzerine topluyor.

KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

Uzaktan komut sistemine sahip olan kurutmalı çamaşır makinesinin deterjan bölmesini doldurduktan sonra gecikmeli çalıştırma komutu vererek Wi-Fi üzerinden makinenize bağlanabilir ve akıllı teknolojisi sayesinde uzakta bile olsanız makinenizi kontrol edebilirsiniz.

Kurutma özellikli çamaşır makinesi, çamaşırları yıkama işleminin ardından kurutma işlemi yaparak çamaşır asma ihtiyacını ortadan kaldırarak çamaşırların direkt kullanılmasını sağlıyor.

A+++ kurutmalı çamaşır makinesi modelleri su ve elektrik tüketimini minimum seviyede tutarak hem çevre hem de bütçe dostu bir kullanım imkanı sunar. 

HomeWhiz teknolojisine sahip olan akıllı beyaz eşyalarınızı Bluetooth aracılığıyla cep telefonunuz üzerinden kontrol edebilirsiniz.Nasıl çalıştırmanız gerektiği ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bebek+ Programı

Bebek programı sayesinde yüksek sıcaklıkta ve özel yıkama adımları ile yoğun yıkama yaparak, çamaşırlarınızda en üst seviyede temizlik sağlanır. Çamaşırlarınız bu program ile alerjen etkilerden arındırılmaktadır.

Hızlı Yıkama

Hızlı yıkama fonksiyonu ile çamaşır makinesinde seçili programların sürelerini %50’ye kadar azaltmak mümkündür. Böylece vaktiniz size kalır.

Yıka&Giy Programı

Yıka & Giy Programı sayesinde acil ihtiyacınız olan kıyafetlerinizi 2 saat içerisinde yeniden giyilebilir hale getirmeniz kolaydır.

Yüksek derecede sıkma hızına sahiplerdir.

Sessiz motor özelliği ile gürültüsüz çalışmalar sunabilirler. Böylece zayıf ses yalıtımına sahip daireler için oldukça uygun olabilirler.

Düzenli temizliği, bakımı yapıldığında ve çarpma gibi sarsılma durumları yaşanmadığında uzun yıllar kullanılabilir.

Kurutma için en uygun parametreleri tercih eden akıllı özelliğe sahip kumaş tanıma özelliğine sahiptir.Kırışıklığı azaltıcı özellikler de bulunabilir.

Kurutmali çamaşır makinesinin fiyat listesi nedir?

 


Geri Dön