Ekonomi

Black Friday için geri sayım başladı! Black Friday 2022 ne zaman? İşte o tarih!

Black Friday 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından merak ediliyor ve heyecanla bekleniyor. Peki, Black Friday indirimleri ne zaman 2022? Black Friday bu sene hangi gün? İşte Black Friday 2022... Her sene binlerce kişiyi uygun fiyatlarla alışveriş yapmaya yönelten Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu sene hangi gün olduğu belirlendi

Black Friday 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından merak ediliyor ve heyecanla bekleniyor. Her sene binlerce kişiyi uygun fiyatlarla alışveriş yapmaya yönelten Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu sene hangi gün olduğu belirlendi.

Her sene teknolojiden giyime, kozmetikten markete pek çok sektörde Black Friday kapsamında indirimler yapılıyor. Black Friday günü pek çok ürün indirimle satılıyor. 

Peki, Black Friday indirimleri ne zaman 2022? Black Friday bu sene hangi gün? İşte Black Friday 2022...

Black Friday yani diğer ismiyle Kara Cuma, alışveriş yapmayı seven ve uygun fiyatlı ürünleri kaçırmak istemeyen vatandaşlar tarafından büyük bir fırsat olarak görülüyor. 

Black Friday indirimleri her sene heyecanla bekleniyor. Bu seneki Black Friday (Kara Cuma) indirimleri için geri sayım başladı. 

BLACK FRİDAY (KARA CUMA) 2022 NE ZAMAN?

Birçok mağaza Black Friday'de seçili ürünlerini indirimli fiyatlar ile müşterilerine sunarken, bu indirim günleri her sene Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denk geliyor. Black Friday indirimleri ne zaman 2022?

Black Friday indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma gününde yapılacak.

BLACK FRİDAY (KARA CUMA) NEDİR? 

Black Friday olarak bilinen indirim günleri her sene Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma günü yapılıyor. 1932'den bu güne Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilen Cuma günü, 1961'den sonra  Black Friday şeklinde isimlendirildi. 

Ülkemizde Cuma indirimleri olarak bilinen indirim gününde perakendeciler büyük indirimlere giderken, bazı mağazalarda da ürünler maliyetleri değerinde satılıyor. Son yıllarda Black Friday indirimleri Türkiye'de de oldukça popülerleşti. Milyonlarca vatandaş uygun fiyatlı alışveriş yapabilmek için bu günü bekliyor. Black Friday indirimlerinin ne kadar süreceği markalar tarafından belirleniyor. 

Kara Cuma, geçtiğimiz sene yani 2021'de 26 Kasım 2021 gününe denk gelmişti ve 5 gün kadar devam etmişti. 

Bütün iPhone aşıkları A101’e! iPhone 12 indirimli fiyatlarla! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Emekli promosyonlarında peş peşe zam depremi! Ziraat, Akbank, Halkbank, Garanti açıkladı! Hemen bakın!

Son teknoloji Samsung Galaxy Z Flip4 indirimli fiyatı ile Turkcell Pasaj’da! 21 Eylül 2022 fiyat listesi