28 / 04 / 2024

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!



“Black Friday” her sene tüketicilere, indirimli ve daha uygun fiyatlı ürünler almalarına imkan sağlıyor. Ülkemize ismi ve tarihi farklı olsa da her sene Kasım ayında uygulanan indirimler olukça yoğun ilgi duyuluyor. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan 2022 yılı Black Friday tarihi belli oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön