29 / 04 / 2024

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform CMO’su Ertan Turhan yaptığı açıklamada “Kripto Para Borsası, STO, NFT ve Defi alanında, blokzincir destekli yapılara, teknolojik altyapı, sıfırdan yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Çözümlerimiz ve hizmetlerimizle 5 yılda 50 ülkeye yayılacağız” şeklinde konuştu.



Yeni nesil yatırım araçları içinde hiç kuşkusuz son zamanlarda sık sık gündeme gelen NFT, kripto para  ve blokzincir platformlarının ayrı bir yeri bulunuyor. Dünya'da yer alan habere göre, dünya genelinde oyuncu sayısının hızlı yükseldiği, girişimlerin sıklıkla karşımıza çıkarıldığı STO, Defi, kripto para, blokzincir ve NFT platformlarına yaratıcı servis ve çözümler ile altyapı hizmeti vermek için Singapur'da kurulan Blatform’un Türkiye şubesi de hizmet vermeye başladı.

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform CMO’su (Chief Marketing Officer) Ertan Turhan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda “Kriptopara ekonomisi, blokzincir destekli yapılara, teknolojik altyapı, yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Bu hizmetlere ulaşımı uygun maliyetlerle iş ortaklarımıza aktaracağız” şeklinde konuştu.

Turhan sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Blatform’un dünyada ilk defa yaptığı çalışmalarla, kripto para ve NTF gibi platformları iş ortakları olan girişimcilere ve iş insanlarına çok kısa bir sürede sunmak. Blatform burada tüm operasyonel süreçleri yürüterek, iş ortaklarının sadece yaptıkları işlere odaklanmalarını ve çok kısa sürede gelir elde etmeye başlamalarını sağlıyor”.

Yaşanan gelişmelere göre, Blatform’un kurucuları Hindistan, ABD ve Türkiye’den, her biri sektöründe 20 senenin üzerinde tecrübeye sahip profesyoneller ve iş insanlarından meydana geliyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Ertan Turhan, “Sonraki aşamada dünya çapında bir ağ kurmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

5 senede 50 ülkede hizmet verecek

“Blatform, bilişim teknolojileri, kripto para ekonomisi, blokzincir, finans, yatırım, uluslararası danışmanlık, medya ve uluslararası fon yönetimi konularında her biri 20 yılı aşkın süre tecrübeye sahip olan deneyimli bir ekip tarafından kuruldu” şeklinde konuşan Ertan Turhan, hedefleri ile ilgili olarak şunları söyledi: “Önümüzdeki 5 yıl içinde 50’nin üzerinde ülkede operasyonlarımızı kurmayı amaçlıyoruz. Böylece toplam platform sayımızı 1.000’in üzerine çıkararak 10 milyonun üzerinde müşteriye ulaşmayı planlıyoruz. Portekiz merkezli kuracağımız operasyon ile de kripto para ve blokzincir eğitimleri vererek Ar-Ge alanında kuluçka merkezi oluşturmak, hem kendi personelimizi hem de genç girişimcileri eğitmek, ana hedeflerimiz arasında.”
 

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön