Kripto Paralar

Bloomberg'den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi

Bloomberg’in Wall Street yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği anket kripto para piyasasındaki çöküşün devam edeceğine yönelik beklentinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu. MLIV Pulse anketine katılan yatırımcıların yarısından fazlası Bitcoin'in düşmesinin yükselmesinden daha olası olduğunu belirtti

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yayın kuruluşu Bloomberg'in Wall Street yatırımcılarıyla yaptığı anket kripto para piyasasına ilişkin beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor.

MLIV Pulse anketine katılan yatırımcıların yarısından fazlası Bitcoin'in düşmesinin yükselmesinden daha olası olduğunu belirtti.

Yüzde 60 düşüş bekliyor

Bloomberg'in düzenlediği ankete katılan 950 yatırımcının yüzde 60'ı Bitcoin'in değerinde yaklaşık yüzde 50 değer kaybı daha yaşanarak 10 bin dolara düşmesinin, 30 bin dolara çıkmasından daha muhtemel olduğunu ifade etti.

Katılımcıların yüzde 40'ıysa Bitcoin'in değerinin artacağını düşünüyor.

Bununla beraber katılımcıların yaklaşık yüzde 28'i kripto piyasasının gelecek vaat ettiğine güven duyduğunu ifade ederken yüzde 20'si de bu varlıkların değersiz olduğu fikrinde buluştu.

Geçen Hafta Yükselişle Kapandı
 

Öte yandan son 24 saatte yüzde 3,9 değer kaybeden Bitcoin halihazırda 20 bin 501 dolar seviyesinden işlem görüyor. Cuma günü 21 bin 850 dolar düzeyinde olan kripto para birimi geçen haftayı yüzde 12'nin üzerinde bir yükselişle kapatmıştı.

Bitcoin kasımda yaklaşık 69 bin dolara ulaştığından bu yana değerinin üçte ikisinden fazlasını kaybetti ve Eylül 2020'den bu yanaysa 10 bin dolar gibi düşük bir seviyeden işlem görmedi.

Altını olana bir iyi bir kötü haber

Altın yatırımcısına 'eyvah' dedirten gelişmeler

Dolar kahini Remzi Özdemir, doların düşeceği son noktayı açıkladı!