30 / 09 / 2024

Blox Haliç'in iç tasarımında sade çizgiler kullanıldı

Blox Haliç'in iç tasarımında sade çizgiler kullanıldı

Efektif Gayrimenkul tarafından Kağıthane"de gerçekleştirilen Blok Haliç projesinin birinci etabında inşaat ve satış tamamlanırken ikinci etabında da iç mimari aşamasına gelindi




Mimari özellikleriyle Kağıthane"nin çehresini etkileyen ve dünyaca ünlü Ağahan ödüllü Mimar Han Tümertekin tarafından projelendirilen Blox Haliç"in iç dekorasyonunda kullanılan malzemeler proje sakinlerinin yaşama kalitesini yükseltecek.

Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.şž. Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşegül çakıcı, Blox Haliç"in iç mekanlarında da genel mimari konsept ile uyum içinde olan sade çizgiler kullanmayı tercih ettiklerini söyledi. œBlox Haliç Yüksek Kalite Prensipleri doğrultusunda Türkiye"nin lider markalarıyla çalıştıklarını belirten çakıcı, yarattıkları farklılıklar sayesinde konut sahipleri için en yüksek konforu amaçladıklarını ifade etti.

Blox Haliç"in ikinci etabında yer alan 92 dairenin mutfağında Lineadecor markalı mutfak dolaplarının kullanılacağını ifade eden çakıcı, sözlerini şöyle sürdürerek, œMutfaklarda kullanılacak ankastre cihazlar, davlumbaz ve eviyeyi Franke"den seçtik. Tüm ıslak zeminlerde Vitra"nın Dakar serisi ürünlerini kullanacağız. Banyo duvarlarında ise tercihimizi Vitra markalı Arsemia serisinden yana kullandık.

Tüm vitrifiye ürünlerde yine Vitra"yı tercih ettiklerinin altını çizen çakıcı, armatürlerde Artema markalı ürünlerin kullanılacağını söyledi. çakıcı, œHem iç hem de dış kapılarda Dortek imzası olacak dedi.

Tüm odalarda parke zemin kullanılacağını ifade eden Ayşegül çakıcı, parke markası olarak da Floorpan"ı seçtiklerini söyledi. çakıcı, dış cephede mimari projeye uygun renk ve dokuda Gealan markalı PVC doğramaların, kombilerde ise Vaillant markasının tercih edildiğini belirtti.

Milliyet Emlak


Geri Dön