28 / 04 / 2024

Blue Lake Evleri daire teslimi!

Blue Lake Evleri daire teslimi!

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Blue Lake Evleri'nde daire teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılıyor. Blue Lake Küçükçekmece'de fiyatlar 475 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake Evleri projesi, İstanbul Küçükçekmece'de göle 85 metre yakınlıkta inşa ediliyor.  Blue Lake Küçükçekmece  projesi bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor.


1,3 kilometre uzunlukta Gök Teras ve 3 adet sonsuzluk havuzunun olacağı Blue Lake Evleri projesi, E-5'e 1 kilometre mesafede yükseliyor. Blue Lake Evleri, sekiz blokta toplam 788 konut ve 22 dükkandan oluşuyor.


Blue Lake Evleri Küçükçekmece'de evinize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama fırsatı sunuluyor. Blue Lake Küçükçekmece'de fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatiflerinin sunulduğu Blue Lake Evleri Küçükçekmece'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare aralığında değişiyor.


38 bin metrekare alanda hayata geçirilen Blue Lake Evleri'nde sauna, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön