30 / 04 / 2024

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.



Kurulduğu zamandan beri VentureFriends, Endeavor Catalyst Fund ve Jabbar Internet Group gibi büyük yatırımcılardan 20 milyon dolar yatırım destek alıp gücünü pekiştiren Blueground, son yatırım turuna New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'ın da katılmasıyla toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti. Üç yıldır cirosunu her sene 3 katı yükselten Blueground için bu yatırım turu, yeni hedefleri için yöneldi.

Business Insider, MongoDB, GILT ve Zola gibi şirketlerin kurucu ve CEO'su olarak eriştiği başarılarla tanınan Kevin Ryan, aynı zamanda Blueground’ın yönetim kurulunda yer aldı. Ünlü girişimci, Blueground’ın iş modelinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: “Blueground, gittikçe mobil hale gelen iş dünyasında belirgin bir ihtiyaca hitap eden hizmetini teknoloji ile destekleyerek sunuyor. Blueground ekibi, önemli bir büyüme potansiyeline sahip bir pazarda, nereye varmak istedikleri konusunda net bir vizyona sahip. Blueground ekibiyle buluştuktan sonra, şirketin potansiyeline daha da inandım ve sadece yatırımcı değil, yönetim kurulu üyesi olarak bu ekibin bir parçası olacağım için heyecanlıyım.” 

Yönettiği daireler için mülk sahiplerine sabit nakit akışı yapan Blueground, katma değer sağlayan finansman çözümleri ile bir mülkün yıllık verimini en üst seviyeye yükseltiyor. 1 ay veya daha uzun sürelerde kiralama yapıp misafirlerine tasarım koltuk takımı, yemek masası gibi yüksek kaliteli mobilyalar sunmakla birlikte, akıllı TV’ler ve hoparlörler gibi üst düzey cihazlarla da modern yaşamın tüm gerekliliklerini karşılıyor. Ortalama kiralama süresi 9 ay olan Blueground evlerinde misafirler, online rezervasyon yaptıktan sonra daire temizliği ve bakım talepleri de dahil birçok ihtiyaçlarında Blueground mobil uygulaması aracılığıyla ücretsiz destek sunuyor. Firma, İstanbul, New York, San Francisco, Los Angeles, Boston, Washington, D.C., Chicago, Dubai ve Atina’da 1.800'den fazla eşyalı daireden oluşan etkileyici bir portföy sunuyor.


Geri Dön