Otomobil

BMW 430i xDrive Coupé’un mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 6 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 430i xDrive Coupé’un fiyatı belli oldu. Peki, BMW 430i xDrive Coupé’un özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi... Yollarda hem konforlu hem de hızlı bir sürüş keyfi yaşamak isteyen insanlar en konforlu, en kaliteli ve maksimum rahatlığı verecek otomobili nereden ve nasıl alacaklarını merak ediyor

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri BMW 430i xDrive Coupé’un ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor.

Yollarda hem konforlu hem de hızlı bir sürüş keyfi yaşamak isteyen insanlar en konforlu, en kaliteli ve maksimum rahatlığı verecek otomobili nereden ve nasıl alacaklarını merak ediyor. BMW 430i xDrive Coupé ile resmen insanların imdadına koşuyor.

BMW 4 Serisi Coupé, kendini mevcut eğilimlerin çok daha ilerisine konumlandırıyor. Bağımsız tasarımı ve klasik coupé silueti, ikonik modellere atıfta bulunurken kendi karakterini de ön plana çıkarıyor. Modelin hafifliği yola sportif bir şekilde yansırken çevikliği ve performansı da adrenalini en üst seviyeye çıkarıyor. Sonuç olarak bu güçlü spor coupé’nin ulaşılmaz havası cazibesini de artırıyor.

Peki, BMW 430i xDrive Coupé ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...

BMW 4 SERİSİ COUPÉ’NİN DIŞ TASARIMI

Kışkırtıcı, özgür ve heyecanlı BMW 4 Serisi Coupé, tartışmasız dış tasarımıyla bireyselliği savunan isyankar bir otomobil görünümü sunuyor. Eşsiz BMW Böbrek Izgaralarını içeren çarpıcı ön bölüm, özgürlüğü vurguluyor ve BMW 4 Serisi Coupé’nin iddialı görünümünü sembolize ediyor.

BMW 4 SERİSİ COUPÉ’NİN İÇ TASARIMI

Sade bir form içinde gelişmiş özellikleriyle BMW 4 Serisi Coupé’nin iç tasarımı, sürücüyü odak noktası durumuna getiriyor. İç tasarımdaki işlevsel tarzın yanında, net tasarım dili ve yüksek kaliteli tasarım öğeleri çağdaş ve özgür bir hava oluşturuyor.

BMW 4 SERİSİ COUPÉ’NİN HAREKETLİ AKSAM VE YÜRÜYEN AKSAM BİLEŞENLERİ

Sportif yol tutuşu, ideal kullanım özellikleri ve maksimum düzeyde çeviklik: BMW 4 Serisi Coupé, performans ve sürüş dinamikleri açısından heyecan verici bir sürüş keyfi ortaya koyuyor. Güçlü BMW TwinPower Turbo motorlar ve mükemmel bir uyuma sahip süspansiyon bileşenleriyle bu spor coupé her türlü zorluğa hazırlıklı.

BMW 430İ XDRİVE COUPÉ’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

 

BMW 430İ XDRİVE COUPÉ’UN FİYATI

BMW 430i xDrive Coupé M Sport Otomatik Benzin fiyatı: 3.186,600 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Mart 2023 tarihinde saat 06.58’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.89 Türk Lirası, Euro 20.11 Türk Lirası, altının gramı ise 1126 Türk Lirası değerindedir.

BMW M5 CS’nin mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 520İ Sedan’ın mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 6 Gran Turismo’nun mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 1 Mart 2023...