Otomobil

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan BMW, haziran ayı kapsamında yeni fiyatlarını duyurdu. Yenilenen fiyatlara bakıldığında İX’e tam 85.700 TL zam yapıldığı görüldü. BMW, yaptığı duyuruda yeni fiyatların resmi internet sitesinden paylaşıldığını aktardı

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, her ay olduğu gibi haziran ayında da Türkiye satış fiyatını güncelledi. BMW, yaptığı duyuruda yeni fiyatların resmi internet sitesinden paylaşıldığını aktardı. Bu kapsamda, İX modeline 85.700 TL zam yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Peki, İX’in yen fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

BMW iX’İN SÜRÜŞ ASİSTANI

Bu araçta, standart olarak sunulan fazlasıyla geniş bir sürüş asistan sistemleri yelpazesi yer alıyor. Profesyonel Sürüş Asistanı, kritik sürüş şartlarında veya sıkışık trafikte en makul konforu ve güvenliği sağlıyor. Sisteme eklenen özellikler arasında yer alan ve gelişmiş fonksiyonların bulunduğu Direksiyon ve Şerit Yönlendirme Asistanı, Acil Durum Direksiyon Asistanı ve etkin yandan çarpışma koruması özellikli Şeritte Tutma Asistanı bulunuyor. İX’in etrafında bulunan nesneleri 3 boyutlu bir şekilde görebilmeniz için birçok sayıda kamera kullanan Park Asistanı Plus, İX’le manevra yapma ve İX’i park etme konusunda size yardımcı oluyor.

Peki, Tamamen elektrikli yeni BMW İX’in ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...

BMW iX SHY TECH KONSEPTİ

Araç içindeki yolcuları odak noktası durumuna getiren Shy Tech konsepti, bu araçta bulunan modern teknolojilerin lazım olana veya istenilene kadar geri planda olmasını sağlıyor. Gözle görülmesi imkânsız olan bu zekâ, akıllı bir yüzey işlevi gören ve kamera teknolojisini, radar işlevlerini, son teknoloji sensör teknolojisini ve ısıtma öğelerini içeren Böbrek Izgarası gibi pek çok dış ve iç dizayn ayrıntısında tecrübe edilebiliyor. Diğer örnekler arasında gizlenmiş hoparlörleri ile beraber ses sistemi ve minimal tarzdaki iç dizayn düğmeleri bulunuyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

TAMAMEN ELEKTRİKLİ YENİ BMW İX’İN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Haziran 2023 tarihinde saat 04.46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20.95 Türk Lirası, Euro 22.45 Türk Lirası, altının gramı ise 1313Türk Lirası değerindedir.

Çevre dostu jeep Renegade ile dağ bayır size engel olamayacak! 

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Jaziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Uygun fiyatla Volkswagen Polo sahibi olabilirsiniz! İşte 03 Haziran fiyat listesi