29 / 04 / 2024

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, S.Abdulla Baswaid Müdürlüğü'nde, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.



Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, S.Abdulla Baswaid Müdürlüğü'nde, 100 bin TL sermaye ile kuruldu.


Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.  ı. Şirket faaliyeti konusuna giren işleri yapmak için gerekli her türlü tesisat makine, teçhizat, vasıta , arazi, bina, depo, satın alabilir, satabilir veya başkalarından  da kiralayabilir ve kiraya verebilir. Üçüncü kişilere ait mallar üzerinde ortaklık lehine ipotek, tesis edebilir ve ipotek verebilir bu ipotekleri kaldırabilir, fek, fes edebilir. i.Turistik amaçlı satış reyonları, satış birimleri oluşturmak, hediyelik eşya ile el ve ev sanatları ürünlerini, seramik , porselen, deri ve deriden mamul ürünlerin sergilenmesi alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışındaki fuar ve organizasyonlara katılarak tanıtım ve pazarlamasını yapmak, k. Motel, otel, restoran, sauna , Türk hamamı, jimnastik salonu, yüzme havuzu, rüzgar sörfü, su kayağı, deniz motosikleti, kara ve su avcılığı, dağcılık, su altı ve su üstü sporları gibi hizmetleri ve gerekli tesisleri çalıştırarak hizmet vermek, eğlence merkezleri kurmak, işletmek kiraya vermek, kiralamak, l. Şirket amaçlarını gerçekleştirebilmek için menkul, gayrimenkul, almak satmak devir ve ferağ etmek, kiralamak, işletmek, ipotek etmek, rehin kabul etmek gibi tasarruflarda bulunabilir. Şirket işleri için her türlü özel ve kamu ihalelerine girebilir, iç ve dış piyasalarda kısa ve uzun vadeli krediler kullanabilir. Finansal kiralama akitleri yapar, mevzuat hükümlerine göre teşvikler kullanır. Şirket konuları ile ilgili bu faaliyetler için faydalı Know-How, ihtira beratı, lisans, imtiyaz, marka emsali hakları istihsal, iktisap edebilir veya üçüncü şahıslara kısmen veya tamamen kiralayabilir.  



Geri Dön