30 / 04 / 2024

Bodrum Bodrum daire fiyatları!

Bodrum Bodrum daire fiyatları!

Firma: Bilgili Holding

Proje: Bodrum Bodrum

Bodrum Bodrum daire fiyatları 'na göre projenin villaları 695 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. Satışların sürdüğü Bodrum Bodrum projesinde bulunan konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor...




 Bodrum Bodrum projesi  Bilgili Holding  tarafından konum olarak Bodrum-Yalıkavak Tilkicik Koyu sınırlarında hayata geçirildi. 


Bilgili Holding'in girişimi ile yükselen  Bodrum Bodrum  daire fiyatları ve daha detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.


İçerisinde 2+1 ve 3+1 villalar ve sınırlı sayıda 2+1 dairelerin bulunduğu  Bodrum Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. 26 bin metrekare inşaat alanına sahip durumda olan Bodrum Bodrum daire fiyatları için mevcut bilgiler şöyle: 


Bodrum Bodrum satılık daire fiyatları: 


Bodrum Bodrum satılık daire fiyatları 'na göre projenin villaları 695 bin Euro ile 865 bin Euro arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Bodrum Bodrum daire fiyatları için 0252 386 43 77 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. 


Bodrum Bodrum daire fiyatları!


Villa tiplerinin B, C ve D olarak adlandırıldığı Bodrum Bodrum projesindeki B tipi villalar 237 - 266 metrekare, C tipi villalar 237 - 284 metrekare; D tipi villalar 251 - 287 metrekarelik büyüklüklerde inşa edilmiş durumda. Bodrum Bodrum projesinin konutlarının teslimi hemen yapılıyor. 


Bodrum Bodrum nerede? 


Bodrum Bodrum adres : Tilkicik koyu, Balyek Cad. No.3 Gökçebel Yalıkavak



Telefon: 0252 386 43 77

Web adresi: www.bodrumbodrum.com.tr

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön