02 / 05 / 2024

Bodrum Gardens of Babylon'da 550 bin Euro'ya 3+1!

Bodrum Gardens of Babylon'da 550 bin Euro'ya 3+1!

Gardens of Babylon Suites&Residence'ta 3+1'ler 550 bin Euro ile 950 bin Euro arasında farklılık gösteriyor



Çakırlar Şirketler Grubu'nun Bodrum Kadıkalesi'nde hayata geçirdiği Gardens of Babylon Suites&Residences, 63 residence, 23 kral dairesi, 28 göl villasından oluşuyor.

Mimar Bayram Nihat Güner'in imzasını taşıyan yazlık projede inşaat 2007 yılında başladı. Yaşam 8 Ağustos 2009'dan bu yana devam ediyor.

Gardens of Babylon Suites&Residences, alanları 85 ve 94 metrekare arasında değişen 1+1'ler, alanları 103 ve 180 metrekare arasında değişen 2+1'ler ile alanları 109 ile 197 metrekare arasında değişen 3+1'lerden meydana geliyor

Projede 2+1'lerin fiyatları 540 bin Euro ile 628 bin Euro arasında, 3+1'lerin fiyatları ise 550 bin Euro ile 950 bin Euro arasında farklılık gösteriyor. 40 bin metrekare arsa alanında 18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Gardens of Babylon'da konutlar peşin fiyatlarla satılıyor.

Gümüşlük'e 1, Turgutreis'e 3, Yalıkavak'a 16, Bodrum Merkez'e 19 kilometre mesafede olan Gardens of Babylon Suites&Residences'daki konutlar denize sıfır konumdalar.

Türk ve Yunan Adaları manzaralı projede araucaria excelsa, bambua, cupressus sempervirens, ficus australis, begonvil ve pandorea bitkileri yer alıyor.

Gardens of Babylon, 12 ay boyunca tüm residence ve butik otel hizmetlerini sunarak yaz-kış konforlu, keyifli ve lüks bir yaşam sunuyor. 5 yıldızlı  bir otelden beklenen konforun ve servis kalitesinin çok daha ötesinde bir hizmet anlayışının hakim olduğu Gardens of Babylon, tüm konuklarını Bodrum yarımadasında yaz aylarında gözde eğlence mekanlarının başarılı işletmecisi Emre Ergani yönetimindeki Breeze Beach Club'da denizin ve güneşin keyfini çıkartmaya, kış mevsiminde ise tüm Türkiye ve Dünya'da yakın tanınan Dr. Ender Saraç yönetimindeki High Sağlık ve Güzellik merkezinde huzur verici, yenileyici ve sağlıklı bir yaşama davet ediyor.

Babil'in asma bahçelerinin mimarisinden esinlenerek ve arazinin tatlı eğiminin de imkan verdiği Gardens of Babylon'da, 2şer katlı yapılar halinde oluşturulan residenceler ve otel bloğu bulunuyor. Teraslama mimarisine göre hazırlanmış yapılar, bir alttaki yapının çatısını bahçe olarak kullarak tüm residencelere muhteşem bahçe ve deniz manzarası sunuyor.

Gardens of Babylon'un tüm mekanlarında Babil'in asma bahçelerinden esinlenilmiş yapı elemanlarını görmek de mümkün.

Gardens of Babylon'da son 6 konutun satışı devam ediyor.

0252 382 8217

www.gardenbabylon.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön