06 / 05 / 2024

Bodrum Hebil 157'de 2 milyon 800 bin Euro'ya!

Bodrum Hebil 157'de 2 milyon 800 bin Euro'ya!

Bodrum'da Hebilköy'de inşa edilen Hebil 157, asimetrik çizgileri geometrik formlarla buluşturan mimarisiyle dikkat çekiyor. Aytaç Mimarlık'ın 5 dönüm arazide hayata geçirdiği proje, her biri bin 58 metrekare büyüklüğe sahip 5 villadan oluşuyor



Bodrum'da Hebilköy'de inşa edilen Hebil 157, asimetrik çizgileri geometrik formlarla buluşturan mimarisiyle dikkat çekiyor. Aytaç Mimarlık'ın 5 dönüm arazide hayata geçirdiği proje, her biri bin 58 metrekare büyüklüğe sahip 5 villadan oluşuyor. Fiyatları 2,8-3,2 milyon euro arasında değişiyor.

Doğayla kamufle ediyor

Sıra dışı çizgileri, konumlandırıldığı tepenin doğal örtüsü ile birleşen villalar, topraktan çıkıp toprağa dönen birer spiral gibi tasarlanmış. Böylece doğanın doğal bir parçasıymış izlenimi veriyor ve gizli cennetinizi kamufle ediyor. Cam kaplı dış yüzeyler, manzarayı doğal atmosferde izlettiriyor. 48 metrekarelik yüzme havuzuna bakan konutların satışını Sotheby's International Reality Türkiye ofisi gerçekleştiriyor. Villalardan biri tamamlanırken, diğerlerinin ince işleri devam ediyor. Tüm sitenin dış mimari ve peyzaj çalışmaları da tamamlandı.
Bugün


Geri Dön