02 / 05 / 2024

Bodrum Konak Evleri'nde 125 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bodrum Konak Evleri'nde 125 bin TL'ye! Hemen teslim!

Konak Evleri; Yunan Adaları'ndan dahi binlerce ziyaretçinin akımına uğrayan Turgutreis'te bulunuyor



Sokakların birbirine bağlandığı Arnavut kaldırımları, evlerin Doğu mimarisinden esinlenilmiş uzun bacaları, avlulu daireleri, kemerli duvarları, kubbeleri ve taş mimarisiyle Turgutreis'in en farklı projesi olan Konak Evleri, 57 konuttan meydana geliyor.

Panoramik deniz manzarası ve gün batımı manzarası izlemenin özel bir keyif olduğunu bilenlerin daha çok tercih ettiği bu proje, Bodrum'a 18,  Havaalanı'na ise 48 kilometre mesafede.

Ottoman Life- Pet Holding'in, Bodrum Turgutreis'te 9 dönüm arsa üzerinde inşa ettiği Konak Evleri'nde 2008'den bu yana yaşamın devam ediyor.

Alanları 80 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen 1, 2 ve 3 odalı lüks konutlardan meydana gelen Konak Evleri'nde fiyatlar 125 bin TL ile 325 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Yazlık proje için tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Yüzme havuzu, çocuk havuzu, tam donanımlı spor salonu, sauna ve özel duşlar, bar, restoran ve dinlenme alanları ve açık otoparkın mevcut olduğu Konak Evleri, denize 1.5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Yaz kış oturmaya müsait olan projedeki tüm konutlarda beyaz eşya, klima, termosifon, şömine, barbekü, çift cam pencereler, tv uydu sistemi ve gömme dolap bulunuyor. Ayrıca tüm konutların ebeveyn yatak odalarında tuvalet ve duş yer alıyor.

Konak Evleri'nde bina modelleri Manolya, Yasemin ve Orkide isimlerini alıyor. Manolya Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konutlar; Yasemin Evleri'nde 2+1 konutlar ve Orkide Evleri'nde 2+1 ile 3+1 konutlar bulunuyor.

www.ottomanlife.com
[email protected]
0 252 382 64 63

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön