Genel

Bodrum Limra Evleri'nde 800 bin TL'ye 2 konut! İcradan!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıkavak Köyü, 379 ada, 17 parselde yer alan 3 bin 684 metrekare alan üzerine kurulu Limra Evleri'nde B Blok1 nolu konut ile D Blok 1 nolu konutu satışa sunuyor

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. BODRUM 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ
Dosya No: 2005/1088 Esas

TAşžINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI
 
Örnek No:27
 
1- Tapu Kaydı
 
Muğla iliBodrum ilçesi, Yalıkavak köyü, 379 ada, 17 parsel, 3.684,03 m2 yüzölçümlü, 3 Adedi tamam 2 adedi natamam 2 kattı betonarme binalar ve arsası ana taşınmaz nitelikli, B Blok Bodrum Kat, Bağımsız balam no. 1,20/368 arsa pay paydalı, Mesken bağımsız belam nitelikli, borçluya ait tam hisseli taşınmaz.

Hali Hazır Durumu       :
Satışa konu taşınmaz Yalıkavak Belde merkezine girişte SANDIMA EVLERİNİN altında LİMRA evleri olarak bilinen sitede yer almaktadır. Taşınmaz Yalıkavak Belediyesi sınırlan içerisindedir. Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Değer tesbhine konu bağımsız bölümler hakim deniz manzaralıdır. Denize 900 metre mesafededir. Bodrum şehir merkezine 20 km dir. Civar parsellerinde konut ve ticari amaçlı yapılar bulunmaktadır. Bağımsız bölümlerden kıymet takdirine konu B Blok, Bodrum kat 1 nolu mesken açık mutfak-salon, Uç yatak odası, soyunma odası, 2 adet banyo WC ve önünde terstan oluşmaktadır. Bina tamamlanmış iskan edilir durumdadır. Binalar proje bilgilerine göre A ve B Bloklar benzer yapı olup, Bodrum ve zemin kattan oluşmaktadır. Bodrum kat meskenin porjesinde 116 ra2 olduğu görülmüştür. Ana gayrimenkul, toplamda 14 bağımsız bölümden oluşmaktadır.

Yalıkavak Belediye Başkanlığının 29.08.2008 tarih ve Fen işleri 177672956 sayılı yazıları ekindeki imar durum belgesine göre 379 ada, 17 nolu taşınmaz konut alanında kalmaktadır. KAKS %20 dir.

Muhammen Bedeli : 356.000.00 Tt
Satış Saati :09:50 - 10:00     Arası

2- Tapu Kaydı

Muğla ili.Bodrum ilçesi, Yalıkavak köyü, 379 ada, 17 parsel, 3.684,03 m2 yüzölçümlü, 3 Adedi tamam 2 adedi natamam 2 katlı betonarme binalar ve arsası ana taşınmaz nitelikli, D Blok Zemin Kat, Bağımsız bölüm no. 1,40/368 arsa pay paydalı, Mesken bağımsız bölüm nitelikli, borçluya ait tam hisseli taşınmaz.

Hali Hazır Durumu:

Satışa konu taşınmaz Yalıkavak Belde merkezine girişte SANDIMA EVLERİNİN altında LİMRA evleri olarak bilinen sitede yer almaktadır. Taşınmaz Yalıkavak Belediyesi sınırları içerisindedir. Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Değer teshirine konu bağımsız bölümler hakim deniz manzaralıdır. Denize 900 metre mesafededir. Bodrum şehir merkezine 20 km dir. Civar parsellerinde konut ve ticari amaçlı yapılar bulunmaktadır. D Blok 1 nolu bağımsızbölüm proje bilgilerine göre, bodrum katı 89,40 m2, zemin katı da 46,80 n »2 olmak Üzere toplam 136,20 m2 inşaat alanına sahiptir, Zeminde bina kaba ve ince imaMt işleri bitirilmiş, iskan almaya hazır hale gelme aşamasındadır.
 
İmar Durumu:

Yalıkavak Belediye Başkanlığının 29.08.2008 tarih ve Fen işleri 1776/2956 sayılı yazıları ekindeki imar durum belgesine göre 379 ada, 17 nolu taşınmaz konut alanında kalmaktadır. KAKS %20 dir.
 
Muhammen Bedeli : 450.600,00 TL
 
Satış Saati: 10:10 - 10:20     Arası
 
Satış şžartları:

1- Satış 28.03.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Bodrum 2. icra Müdürlüğü odası önündeki koridorda - Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde açık artırma suretiyle yapıtacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'mt ve rüçtaanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı Ü®le ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 07,04.2011 günü Bodrum 2. İcra Müdürlüğü odası önündeki koridorda -Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanls alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok arttrana ihale olunur, şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 mı bulması ve satış isteyenin alacağına rttçham oian atacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi

2-Arttrmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelimden ödenir,

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarım hususiyle faiz ve masrafa dair oian iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-lhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alınlar ve kefilleri teklif etlikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsile » mesul olacaklardır. İhals farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark' varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-şžartrame, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir,

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin
yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.
(*)llgililer tabirine irtifak hakkı sahipieride dahildir.
(İİK m. 126)


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com