Proje Güncel

Bodrum Mavi Arya'nın 2. etabı satışa çıktı! Teslimler 2025'te!

Bodrum Turgutreis’in en özel projesi Mavi Arya’da birinci etapta yaşam başlarken, inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan ikinci etabı da satışa çıktı.

Aslan Yapı, Astaş Holding ve Caba Grup ortaklığında hayata geçen Mavi Arya, kademeli mimarisiyle sakinlerine kesintisiz Ege Denizi manzarasının yanı sıra Bodrum’un eşsiz doğasını doyasıya yaşama imkânı sunuyor. Mavi Arya’da birinci etapta yaşam başlarken, ikinci etabı da satışa çıktı.

BODRUM'A 235 DAİRE 40 VİLLA!

Turgutreis’in en uzun özel plajına ve sahil yoluna sahip olan Mavi Arya’da toplam 160 dönüm arsa üzerinde farklı özelliklere sahip 235 daire ve 40 villa bulunuyor.

Aslan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan, Mavi Arya’yı inşaat ve gayrimenkul sektörünün üç güçlü ismi Aslan Yapı, Astaş Holding ve Caba Grup ortaklığında gerçekleştiğini söyledi. Mahmut Arslan Mavi Arya’da tüm ortakların bilgi ve tecrübesiyle Turgutreis’e değer katan çok özel bir projeye imza attıklarını ifade  etti.

 2. ETAP'TA TESLİMLER 2025'TE!

“Mavi Arya Bodrum Turgutreis’te 160 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirilen proje iki etaptan oluşuyor. Projede  2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra farklı büyüklüklerde villalar bulunuyor.

235 daire, 40 adet villanın Mavi Arya’nın birinci etabı tamamlandı. İskânın alındığı ve teslimatların tamamlandığı bu etapta yaşam başladı. Şu anda satışa çıkan ve inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan ikinci etabın teslimatlarını ise 2025 yılının ikinci yarısında gerçekleştirilecek.

2. ETAP SATIŞA ÇIKTI!

Aslan Yapı İcra Kurulu Üyesi Melda Koşar, Mavi Arya’nın 2025’in ikinci yarısında teslim edilecek ve 148 konuttan oluşan ikinci etabında satışların başladığını söyledi.

2+1 ve 3+1 teraslı ve bahçeli dairelerden oluşan ikinci etapta sakinlerinin her daim yeşili ve maviyi kucaklayabileceği bir yaşam sunduklarını ifade eden Koşar, Ege mimarisine modern bir dokunuşla hayata geçirdikleri Mavi Arya’da fonksiyonelliği ön planda tuttuklarını anlattı.

Melda Koşar, her detayın titizlikle işlendiği projede ortalama 2,8 metrelik tavan yüksekliği ve yerden tavana cam uygulaması ile ferah bir yaşam alanı sunduklarını ifade etti. Tüm konutların mutfak ve banyolarında kendi alanının en iyi markalarıyla çalıştıklarını belirten Koşar, mutfakların buzdolabı, bulaşık makinesi, set üstü ocak, fırın, mikrodalga fırın ve davlumbazdan oluşan tüm ankastre ürünlerle birlikte teslim edildiğini söyledi.

BÖLGE DEĞER KAZANDI!

Mavi Arya ile bölgeye önemli bir değer kattıklarını ifade eden Koşar, Turgutreis’in adalar ve gün batımı manzarasının yanı sıra doğal plajı ve dört mevsim yaşam avantajıyla Bodrum’da yaşamın en keyifli olduğu lokasyonlarından biri olduğunu hatırlattı.

Melda Koşar, son zamanlarda markalı otel, rezidans ve konut projelerinin bölgedeki varlıklarının da Turgutreis’in hem yaşam kalitesini hem de yatırım değerini arttırdığına dikkat çekti.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje!